Becky i Jenny są już takie od urodzenia, rozdzielenie ich równoznaczne byłoby ze śmiercią obu sióstr, lekarze nie mogą nic poradzić, ich blond włosy wchodzą w strukturę kory mózgowej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fake! blondynki nie maja mózgów
x200 ... Otaczają mnie idioci..
Kofko, ja wiem że to miało być śmieszne ale strasznie Ci nie poszło stary
Kowal napisał/a:
ejj pierwsze raz widze... nie wiedzialem ze wlosy moga wchodzic w kore mozgowa.... Szkoda bo naprawde fajne dziewczyny... ale widocznie pan Bog tak chcial.
eee, ze kto?
Kowal napisał/a:
ejj pierwsze raz widze... nie wiedzialem ze wlosy moga wchodzic w kore mozgowa.... Szkoda bo naprawde fajne dziewczyny... ale widocznie pan Bog tak chcial.
Tak, kurwa chyba TEN
minax napisał/a:
szkoda mi Ciebie, bo naprawde fajny chlopak jestes, ale widocznie pan bog tak chcial
one ponoc maja silnie unerwione te wlosy i nie da sie ich rozdzielic, bo bylby to dla nich zbyt duzy bol. A nie ma zadnych srodkow farmaceutycznych, ktore moga znieczulic wlosy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów