Becky i Jenny są już takie od urodzenia, rozdzielenie ich równoznaczne byłoby ze śmiercią obu sióstr, lekarze nie mogą nic poradzić, ich blond włosy wchodzą w strukturę kory mózgowej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No to ciekawe jak te ciuchy założyły ...
Nożyczki w dłoń i przeciąć.. dopóki nie spróbują to się nie przekonają... a moim zdaniem to jest fejk jak sam skurwysyn.
ejj pierwsze raz widze... nie wiedzialem ze wlosy moga wchodzic w kore mozgowa.... Szkoda bo naprawde fajne dziewczyny... ale widocznie pan Bog tak chcial.
fakeeeeeeee takie cos jest niemozliwe "Włos (l.mn. włosy, łac. pili) â nitkowaty, zrogowaciały, wyspecjalizowany twór naskórka, występujący wyłącznie u ssaków, na powierzchni ich skóry, zbudowany z twardej, spoistej keratyny[1]. W entomologii termin włosy (łac. comae, pili, chaetae) lub włoski stosowany jest w odniesieniu do niektórych wytworów oskórka stawonogów, w tym do szczecinek (saetae, setae)[2].
Włosy znajdują się na całej skórze, z wyjątkiem wewnętrznej strony dłoni, podeszw i powierzchni zgięć stawów. Włosy wyrastają z zagłębień skóry tworzących kanał, zwany mieszkiem włosowym. Do tego kanału uchodzą przewody gruczołów łojowych. Włosy pełnią rolę termoregulacyjną (zob. sierść) i ochronną .
U człowieka (zob. owłosienie ciała) włosy mają jedynie ograniczone znaczenie termoregulacyjne. Zachowały się głównie na głowie, w okolicach pachowych, na rękach i nogach oraz w miejscach intymnych. Najmniejsze, słabo widoczne włosy (tzw. meszek) występują prawie na całej powierzchni skóry. Brwi, występujące tylko u człowieka, chronią oczy przed napływaniem potu i wody deszczowej. Częściową ochronę oka przed kurzem i drobnymi owadami zapewniają rzęsy.
Obecność i stan włosów (będący odzwierciedleniem ogólnej kondycji zdrowotnej organizmu) pełni istotną rolę w doborze naturalnym."
Włosy znajdują się na całej skórze, z wyjątkiem wewnętrznej strony dłoni, podeszw i powierzchni zgięć stawów. Włosy wyrastają z zagłębień skóry tworzących kanał, zwany mieszkiem włosowym. Do tego kanału uchodzą przewody gruczołów łojowych. Włosy pełnią rolę termoregulacyjną (zob. sierść) i ochronną .
U człowieka (zob. owłosienie ciała) włosy mają jedynie ograniczone znaczenie termoregulacyjne. Zachowały się głównie na głowie, w okolicach pachowych, na rękach i nogach oraz w miejscach intymnych. Najmniejsze, słabo widoczne włosy (tzw. meszek) występują prawie na całej powierzchni skóry. Brwi, występujące tylko u człowieka, chronią oczy przed napływaniem potu i wody deszczowej. Częściową ochronę oka przed kurzem i drobnymi owadami zapewniają rzęsy.
Obecność i stan włosów (będący odzwierciedleniem ogólnej kondycji zdrowotnej organizmu) pełni istotną rolę w doborze naturalnym."
a my naprawdę myśleliśmy, że włosy mogą być wrośnięte w korę mózgową
Kowal napisał/a:
ejj pierwsze raz widze... nie wiedzialem ze wlosy moga wchodzic w kore mozgowa.... Szkoda bo naprawde fajne dziewczyny... ale widocznie pan Bog tak chcial.
szkoda mi Ciebie, bo naprawde fajny chlopak jestes, ale widocznie pan bog tak chcial
hahaha jakie osły !!! Ludzie ! to jest żart jak mogą włosy ingerować w kore mózgową! To są tylko cześci skóry i i sięgają do skóry właściewiej nie dalej... Jezu...
Sherlock i pan wykładowca w jednym...
A mi jest szkoda wszystkich użytkowników, którym szkoda użytkowników, którzy w większości robią sobie jaja... albo są po prostu dziećmi (+dres, solara, amerykanin).
A mi jest szkoda wszystkich użytkowników, którym szkoda użytkowników, którzy w większości robią sobie jaja... albo są po prostu dziećmi (+dres, solara, amerykanin).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów