📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W takim tempie może do września dotrą do polskiej granicy.
Smutas napisał/a:
Ja pierdziele... Jak skasowali przymusowy pobór do wojska to dla młodych każdy wojskowy pojazd robi sensację. Pewnie jakby dotkną karabinu to by się spuścił z wrażenia.
Kolejny Rambo się odezwał co to go trochę przeczołgali przez 12 miesięcy i myśli że z niego prawdziwy facet. 10 lat temu do wojska szli tylko tacy którzy naprawdę chcieli albo sieroty które nie potrafiły nic wymyślić. A gdy już te sieroty wróciły to ola boga bój się boga....
"export" do polski
u nas jak by taką eskapadę po mieście zrobili to asfalt by można było pozmiatać albo odkurzaczem wciągnąć
bigosamigos77 napisał/a:
No to dla mnie: JgPzE100 lub gw typ eCzekamy na opinie ekspertów z WoT
Iiiii? Co z tego? To tylko kilka pojazdów. Jechali, nie rozjeżdżali ludzi ani samochodów, nie strzelali, nie zostali wysadzeni w powietrze. Przejazd kilku wojskowych pojazdów to sensacja?
Pewnie z przyzwyczajenia wsiedli i kapneli się w drodze że już po wojnie.
Ruskie pewnie przy skręcaniu czołgiem zajebali by w samochód i latarnie...
Ja pierdole, u nich każdy chyba ma po czołgu w garażu w razie powtórki z rozrywki, nawet migacze na nich montują
u nas nie jeżdżą bo w sumie to nie ma czym.. a gdyby było to i tak nie ma wachy
Ładnie widać jak linia przerywana znika..
Używanie pojazdu niszczącego nawierzchnię drogi.
300 PLN Razy nie wiem ile ich było 10? = 3000 zł
art. 39 ust. 1 pkt 2 lub 3
Używanie pojazdu niszczącego nawierzchnię drogi.
300 PLN Razy nie wiem ile ich było 10? = 3000 zł
art. 39 ust. 1 pkt 2 lub 3
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów