📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Koledzy z 3miasta rozejrzyjcie się łaskawie czy jakiś ich okręt nie przypłynął z przyjacielską wizytą...
ziuny napisał/a:
Koledzy z 3miasta rozejrzyjcie się łaskawie czy jakiś ich okręt nie przypłynął z przyjacielską wizytą...
Ostatnio tylko jedna szwedzka korweta, ale to pewnie tylko taka przykrywka, bo zatrzymali się prawie w tym samym miejscu
Ja pierdziele... Jak skasowali przymusowy pobór do wojska to dla młodych każdy wojskowy pojazd robi sensację. Pewnie jakby dotkną karabinu to by się spuścił z wrażenia.
Filmik ten przypomina mi stare dobre czasy grania w Cywilizację i mozolne przemieszczanie setek haubic. Przesuwanie jednostek w jednej turze - średnio 2h.
Czekamy na opinie ekspertów z WoT
..zaczęło się..
Nie boją się wpuścić czołgi na drogi lokalne.
U nas p takim przejeździe pewnie trzeba by drogę na nowo robić .
Nie mówię że są lepsi, bo nie są - ale drogi mają lepsze.
U nas p takim przejeździe pewnie trzeba by drogę na nowo robić .
Nie mówię że są lepsi, bo nie są - ale drogi mają lepsze.
Nie martwie sie ,że najada Polskemoże gora 100km wjada i albo zakopia sie w asfallcie z byleczego albo zatankuja chrzczone paliwo. A jak zaczna szukac pomocy gdzieś to nie beda mieli do czego wracac
Mam nadzieję że się rozstawiają przed bitwą... Niemcy czołgami, na a ciapaków z kamieniami... To by była piękna bitwa. I powiedzmy że stosunek niemców do ciapków 1:100. Czołgi i tak zrobią swoje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów