18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
TYGRYS2008 2011-03-25, 7:35
dzisiaj już na brykę nic nie zadupczysz kolego! takie czasy panie!
Zgłoś
X................8 2011-03-25, 8:03
Niedługo zacznie drożeć słodka woda.
Zgłoś
k0rdian 2011-03-25, 8:23 30
Jak na dziewczynę z Sadola powinno być:

Zgłoś
Callahan 2011-03-25, 8:47 1
ludzie sami są sobie winni za wysokie ceny cukru, jakby nie kupowali go jak popierdoleni to byłyby normalne ceny, ale że jakiś spekulant rzucił hasło ze będzie drożeć, to dzicz poszła kupować po 40-50 kg....
Zgłoś
k................5 2011-03-25, 11:21 1
wystarczy zobaczyć co się dzieje w sklepach przed jakimś świętem... Jeden dzień sklepy zamknięte a ludzie zapasy robią jakby kurwa wojna była...
Zgłoś
Wicius 2011-03-25, 13:06
Daje piwo za mój obrazek
Zgłoś
K................L 2011-03-25, 14:18
Chyba Cię pojebało dziewczynko.
Zgłoś
Kopeć 2011-03-25, 14:36
To powinno być: jak kupisz mi cukier, to zrobię Ci loda.
Wersja z obrazka jest chujowa.
Zgłoś
Dinozzo 2011-03-25, 14:51 2
Kurwa wszędzie tylko ten cukier, cukier i cukier. Japierdolę, wsadźcie se go w dupę.
Zgłoś
Wicius 2011-03-25, 15:04
@up up
Tez tak myślę
Zgłoś
C................s 2011-03-25, 15:07
@Callahan
Prawda, ale nie do końca. Duża w tym zasługa naszych sąsiadów, mieszkam przy Litwie i pamiętam jak po otwarciu granic zjeżdżały się do Suwalskiego Kauflandu całe stada Litwinów (naprawdę pielgrzymki) i brały m. in. całe palety cukru (nie kosztował u nas chyba wtedy nawet 2 zł, u nich dużo drożej, może podobnie jak u nas teraz) i innych podstawowych produktów bo różnice w cenach były znaczne. Pewnie podobnie było przy innych przygranicznych miastach i z czasem różnice się wyrównały. Tak btw gówno mnie obchodzi sprawa cukru i nie znam się na gospodarce, po prostu chciałem z kimś porozmawiać
Zgłoś
Lipa1992 2011-03-25, 15:39
Ciekawe ile jeszcze tematów o cukrze będzie czy tu czy na demotach itp wytrzymać się już tego nie da
Zgłoś
WhyMe? 2011-03-25, 15:48
Teraz to ja zapierdalam na BP albo do Mcdolnads po cukier
Zgłoś
golip 2011-03-25, 19:14
W Chinach jest tak:
- jak kupisz mi loda to zrobie ci spodnie

Trzeźwość to stan przejściowy...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów