Czy jest w sieci film, jak ktoś takiemu szarzujacemu barankowi przypierdala młotkiem? Byłoby to dość satysfakcjonujące.
Nie jestem znawcą, ale młotek chyba niewiele by dał. Baran ma twardy łeb, inaczej by nie atakował w ten sposób. Brat mojego dziadka miał kiedyś podobną sytuację do bohatera tego filmu. Rozwiązaniem tematu były widły.
Nie jestem znawcą, ale młotek chyba niewiele by dał. Baran ma twardy łeb, inaczej by nie atakował w ten sposób. Brat mojego dziadka miał kiedyś podobną sytuację do bohatera tego filmu. Rozwiązaniem tematu były widły.
Co to jest ?
Wchodzi jednym uchem, wychodzi drugim a mimo to zostaje w głowie ?
Widły
przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.Tylko dlatego, że człowiek oszust wynalazł broń palną poczuł się nieśmiertelny w dżungli, lesie, na bezdrożach i stepach, jak widać doskonale na tym filmie, że bez pukawki jeden czy drugi wielki myśliwy skończyłby tak samo jak ten nieszczęśnik. Jebać myśliwych co strzelają do zwierzyny dla zabawy i poklasku na zjebanych mediach społecznościowych wiem, że nie na temat, proszę mi narzucać, stoję w kącie, czekam
Nie człowiek oszust tylko tak działa inteligencja, a ciebie to wkurza bo akurat tobie nie była dana.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów