Zaliczyłeś wtopę ? weź prysznic ;]
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zaliczyłeś wtopę ? weź prysznic ;]
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oj boże, czym się przejmować? Wg mnie żadne wtopy. Ale może jestem po prostu miłą i tolerancyjną samicą.
Widzę, że Brytyjski AXE . Nawet ta sama grupa odbiorców ^^
@up to jest axe, więc grupa odbiorców nie może być inna, tylko na potrzeby marketingowe zmieniono nazwę
Najbardziej rozpierdala mnie brytyjska nazwa Lay's-ów -> Walkers...
Najbardziej rozpierdala mnie brytyjska nazwa Lay's-ów -> Walkers...
Kera, miłą i tolerancyjną samicą mówisz? Mamuśka ma fajny tyłeczek, a co do akcentu to akurat tu jest znośny dziękuję
lg0r napisał/a:
nie cierpię angielskiego akcentu
twoim zdaniem lepszy jest angielski amerykański gdzie ten idiotyczny naród tak samo niezrozumiale wymawia każdy wyraz
...chyba najlepsza reklama z serii
Przetrwałem do końca dzięki piersiom modelki. Myślę sobie nawet, że to one grają w tej reklamie główną rolę.
Ile Ci za to płacą?
Bariera językowa zaciera się przy okrzykach w ekstazie.
Kera napisał/a:
Oj boże, czym się przejmować? Wg mnie żadne wtopy. Ale może jestem po prostu miłą i tolerancyjną samicą.
Ile Ci za to płacą?
lg0r napisał/a:
nie cierpię angielskiego akcentu
Bariera językowa zaciera się przy okrzykach w ekstazie.
@up właśnie dzięki piersiom, filmik przykuł moją uwagę ;]...
co do angielskiego, znam ten język, radze sobie nim za granica, ale sam kurwa akcent pierdolonych brytoli jest obleśny, nie mniej niż zasranych buregerożerców.
najzwyczajniej w świecie wkurwia mnie taka mowa
Isentor napisał/a:
Ile Ci za to płacą?
Wystarczy, że mi gotuje i co dzień dobrze przeleci. I jeden wystarczy.
lg0r napisał/a:
co do angielskiego, znam ten język, radze sobie nim za granica, ale sam kurwa akcent pierdolonych brytoli jest obleśny, nie mniej niż zasranych buregerożerców.
coś tu kręcisz, jak taki obrzydliwy to na cholerę się go uczysz. Tak samo wątpię w twoje rozmowy za granicą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów