📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Taki baran czy inny zwierz w u skośnych to ma przejebane, bo na dobrą sprawę on nie wie czy go zeżrą na żywca, czy go ugotują na zywca, obedrą ze skóry i żywego rzucą gdzie żeby konał w męczarniach, Na miejscu tego z filmu, to pierdolnąłbym z całej epy w jaki beton - skośny na bank poszedł gotować wanne oleju.
Odnoszę wrażenie, a mina Pana Chińczyka w tym wrażeniu mnie upewnia, że tego baranka z nami już nie ma...
Barana spotkamy teraz na dziale Hard
Jeszcze jak bezczelnie spojrzał do kamery... Wszystko dla fejmu...
inzGamon napisał/a:
Odnoszę wrażenie, a mina Pana Chińczyka w tym wrażeniu mnie upewnia, że tego baranka z nami już nie ma...
inzGamon napisał/a:
Zgodzę się , znam ten wyraz twarzy ... mi kiedyś kot sąsiadki nasrał w samochodzie po praniu tapicerki skończył jak ten baran w następnym filmiku
To jest Baran a nie owca
Będzie kisiel z barana na obiad,
Hugo Dionizy Steinhaus
Jebać was wszystkich cwele.
A może to jakiś baran leczniczy i temu panu tylko kręgi nastawił...Who knows....
nobody only this sheep.
nobody only this sheep.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów