📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
jak wyskakiwał nie uziemił obwodu, jak wchodził jak najbardziej, spod pięty poszły iskry jak się przyjrzeć
Jaki kraj takie wehikuly
Solowkowy ulep z kontenera morskiego a pozniej zdziwieni ze maja pierdolniki drogowe i ciezarowki zaglady ale tam spoleczenstwo musi byc niedojebane
Solowkowy ulep z kontenera morskiego a pozniej zdziwieni ze maja pierdolniki drogowe i ciezarowki zaglady ale tam spoleczenstwo musi byc niedojebane
CrookerS napisał/a:
Jaki kraj takie wehikuly
To nie wina wehikułu tylko zbyt nisko umieszczonej linii energetycznej. Pewnie nie mają żadnych norm określających wysokość lub mają je w dupie.
Pozazdrościć gęstej infrastruktury ładowarek pojazdów elektrycznych. U nas rzadkość, tam na każdym kroku można zładować.
CrookerS napisał/a:
Jaki kraj takie wehikuly
takie realia biednych krajów. Jezdzi sie tym co jest. I tak nie rozwijają dużych predkosci więc mogą przeładowywać ciężarówke, zresztą jest z takim zapasem robiona że nawet 1 oś z tyłu to wytrzymuje. W Polsce też się ładowało ile weszło a nie ile można a stan techniczny był nawet po wyjezdzie z fabryki dyskusyjny
Jak dla mnie to robić mu się nie chce i ściemnia. Jeszcze nie wszedł do szoferki a już odpoczynek. Przecież z Indii te nasze cygany przywędrowały więc wszystko jasne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów