Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
(...) Czesto jezdzi sie pod prad (...)
Panie, tam cały ruch uliczny mają zorganizowany 'pod prąd'.
Wszystkich krytykow pana w samochodzie zapraszam do Londynu na mala przejazdzke w godzinach szczytu. Mimo, ze kierowcy tutaj sa bardzo uprzejmi to zesracie sie na pierwszym skrzyzowaniu... a jak wam 'mogacy wszystko' motocyklista czy cyklista z kamerka na karku upierdoli usterko czy porysuje drzwi to oczywiscie nie wrzuci tego na youtube.
Ten gosc wjechal pod prad ale tutaj to nie jest kwestia chamstwa co przypadku. Czesto jezdzi sie pod prad bo na lewym pasie auta urzadzaja sobie parking. Trudno powiedziec czy to pyla pomylka czy nie ale znajac Londynskie realia stawialbym na to pierwsze.
Oczywiscie pizdeczka musiala komus wylac swoje zale wiec znalazla sobie pana policjanta, ktore pewnie mial wazniejsze rzeczy do roboty.
A nie pierdol bo jak by nie zajechał drogi temu motocykliście i pojechał za nim to raczej by mu to problemu nie sprawiło.
A nie pierdol bo jak by nie zajechał drogi temu motocykliście i pojechał za nim to raczej by mu to problemu nie sprawiło.
Zajechal i zahamowal - to nie bylo mile. Ale motocyklista wyglada mi na wiekszego cwela szukajacego problemu. A teraz:
1) Jak zajechal mu droge to motocyklista czekal az samochod usunie mu sie ze skrzyzowania. Gosciu w tym czasie kombinowal jak najszybciej schowac sie w swoja linie bo, jakby nie bylo, byl na zlym pasie.
2) Ta pizdeczka na motorze sama jechala pod prad przed dojechaniem do skrzyzowania.
3) Po raz kolejny zapraszam forumowych hojrakow do Londynu. Pojezdzicie troche w centrum to pogadamy .
Pogodziłem was w waszej durnej wojence?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów