18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Swiat, kurwa, się kończy.... Polityczna dziwka szuka pomocy wśród zwykłych szaraczków, bo mu się w kolejce nie chce czekać na dawcę i liczy, że ktoś się zgłosi.....
Proponuje wpisywać się z życzeniami dla ledwo zipiącego posła i mu później je przekazać ku pokrzepieniu
Cytat:

Artur Górski, poseł Prawa i Sprawiedliwości, który walczy z ostrą białaczką limfoblastyczną, szuka "bliźniaka genetycznego" - donosi portal tvp.info.

"Szpital, w którym się leczę - Instytut Hematologii i Transfuzjologii w Warszawie, rozpoczął procedurę szukania dla mnie bliźniaka genetycznego z grona dawców niespokrewnionych" - napisał na swoim facebookowym profilu Górski.

"Jeśli ktoś z Państwa chce pod kątem mojej osoby wpisać się do Rejestru, może zgłosić się bezpośrednio do Instytutu Hematologii i Transfuzjologii ul. I. Gandhi 14, kontaktując się wcześniej w godzinach pracy pod nr tel. 22 555-55-555, w celu uzyskania szczegółowych informacji. Zachęcam do wejścia w ten program nawet wówczas, gdyby Państwa szpik miał uratować życie komuś innemu" - dodał.

Przypomnijmy: poseł PiS poinformował o swojej chorobie w październiku ubiegłego roku. Górski przeszedł już ciężką chemioterapię. Przeszczep szpiku to kolejny etap leczenia. By jednak do niego doszło, potrzebny jest niespokrewniony dawca.

"Baza dawców w Polsce jest wciąż nieduża. Brakuje pieniędzy na akcje promocyjne i szczegółowe badania wstępnych dawców (...). Polaków stać na więcej w leczeniu białaczki" - powiedział poseł Górski w rozmowie z portalem tvp.info."

No Sadole - wyrzućcie to z siebie

Zgłoś
N................s 2014-01-06, 21:12
jebac pis. niech zdycha
Zgłoś
oozyxak0o 2014-01-06, 21:12
Jebać pis. Tylko Korwin Majk. A choroby współczuję.
Zgłoś
ukashekk 2014-01-06, 21:13 1
Dafid napisał/a:

Niech ginie.

Nie życz drugiemu co tobie niemiłe.

Jak dla mnie taki zagorzały katol powinien czakać po prostu na własną śmierć. Jest przeciwny m.in. aborcji czyli ingerencji w ciało kobiety więc nie powinien oczekiwać ingerencji w swoje ciało. Widocznie bóg tak chciał...
Zgłoś
15243 2014-01-06, 21:24 1
oby tobie kurwo i wam kurwy hejtujące coś takiego się nie przydarzyło, bo w takiej sytuacji z ateistów zrobilibyście się większymi fanatykami niż mohery, tak więc sklejcie mordy i cieszcie się, że jesteście zdrowi i (o ile macie dzieci) one też są zdrowe, a nie powykręcane jak klucz wiolinowy

btw. lewackie ścierwo zaczyna dominować na tym forum - gdzie są mody?
Zgłoś
bosman1989 2014-01-06, 21:40 1
"Baza dawców w Polsce jest wciąż nieduża. Brakuje pieniędzy na akcje promocyjne i szczegółowe badania wstępnych dawców (...). Polaków stać na więcej w leczeniu białaczki" - powiedział poseł Górski w rozmowie z portalem"

No ku*wa nie wierze, teraz sobie pan poseł zdał z tego sprawy. Powodzenia :d
Zgłoś
Jurny_Ziemniak 2014-01-06, 21:43 2
A miałem się już rejestrować.
Poczekam aż ta pchła panie i dopiero zarejestruje się

Cholera wie nie chce ryzykować.

UWAGA!
Moje posty mają postać humorystyczną.
Nie mam na celu nikogo nimi obrazić.
>>Kliknij! <<
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2014-01-06, 21:50 2
Człowiek walczy o życie. Nieważne kto. Choć jestem bardzo prawicowy, gdyby pasowałoby to oddałbym i lewakowi i kurwie. Tym się różnię od ścierwa.
Zgłoś
Dranzes 2014-01-06, 22:06
przeczytalem ciężko chory pieseł, już kurwa nie wchodze nigdy na kfejki i te inne hujestwa
Zgłoś
Loaloa 2014-01-06, 22:55
Wyłazi z was polacka, katolska mentalność.
Zgłoś
froqer 2014-01-06, 22:59
Ej kurwa, gdyby to było 5 letnie dziecko to byście się spuszczali. Jest chłop chory to szuka pomocy. Każdy z was jebani hipokryci by tak robił. Pewnie jeszcze kilku z was bezczelnie wykorzystałoby swoje wpływy. I co z tego, że poseł? To ma zdychać? Bądź co bądź, to człowiek szukający pomocy. A autor tematu ma tak ubogie życie, że na wiadomość o tym zdarzeniu świat mu się wali, pozazdrościć.
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2014-01-06, 23:33
froqer napisał/a:

... I co z tego, że poseł? To ma zdychać? ...

Eeeeee.... no tak
Zgłoś
c................t 2014-01-06, 23:50 1
@ktośtam

Też jestem potencjalnym dawcą szpiku, wygląda to tak, że 99% dawców nigdy nie znajduję w ciągu życia bliźniaka genetycznego, a jak już się taki znajdzie to decyzja należy do Ciebie czy przekażesz szpik (nie jest to niebezpieczne, może poza narkozą), a komu ten szpik przekazujesz to nie wiesz, dopiero po roku lub dwóch możesz za obopólną zgodą się poznać z Nim.
Zgłoś
Stafford 2014-01-07, 0:39
"Polityczną kurwą" nazwany być nie może, bo nie zmieniał ugrupowań jak rękawiczki (jak robi to większość polityków).

Po za tym miał ciekawe spostrzeżenia na temat Obamy (z których musiał się wycofać)
youtube.com/watch?v=f9_kcQMJSB4
Niestety nie znalazłem oryginalnego przemówienia, tylko ten tvnowski (przepraszam za źródło) komentarz.

Tym niemniej teraz daje paskudny przykład jako polityk i współtwórca prawa.
Zgłoś
Simon_mcKEY 2014-01-07, 0:41
Co za żYDOSTWO opanowało tego sadola. Abyś miał białaczke i grupe krwi żyd-kozojebca, cwelu. I każdy, kto postawił autorowi tego postu piwo tak samo!
Zgłoś
beneko 2014-01-07, 0:44 2
oki hejty i sadole specjalnie sie zarejestrowałem żeby ten komentarz wstawić, moja matka umarła w tym samym szpitalu na ta samą chorobę, idziecie tam pojebane skurwysyny, wjedźcie windą na ostatnie piętro puknijcie w domofon i poczujcie zajebane śledzie co to zapach śmierci.....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów