chłopaki w formie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Kawałek zacny, bo po pierwsze z filmu "Scarface", po drugie użyto go w serialu "South park", w odcinku o tym jak Cartman przygotowywał się do olimpiady dla niepełnosprawnych.
Natomiast tego, kto w ten sposób przedstawia lata osiemdziesiąte w PRL należy wybatożyć.
Natomiast tego, kto w ten sposób przedstawia lata osiemdziesiąte w PRL należy wybatożyć.
Paul Engemann - push it to the limit
Gimby nie znają GTA 3, ale Scarface to już tak? Weź Ty sie pierdolnij
Żeby w tak bogatym kraju jak Polska w 1985, takie rzeczy. Wstyd Panie Generale.
Ta piosenka to mi sie kojarzy z GTA Vice City które było wzorowane głównie na Scarface, a nie z trójką.
TheNajdas napisał/a:
Żeby w tak bogatym kraju jak Polska w 1985, takie rzeczy. Wstyd Panie Generale.
Pan Generał już w 81 roku nic do tego nie miał. Pytaj styropianu, wałęsy, geremków i innych zasrańców niesiołów którzy rozmontowali Polskę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów