Bardziej wygląda to na próbę pozbycia się kaszojadka, niż na opiekę nad nim.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bardziej wygląda to na próbę pozbycia się kaszojadka, niż na opiekę nad nim.
Zrobiła to celowo.
Ha tfu !
Ha tfu !
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Synek biegnij tata z mlekiem jednak wrocil
biegające bez mózgu gówna małe, mam nadzieję że zdechł pierdolony śmieć w męczarniach. Kierowcy ciężarówki dzień popsuł i problemów narobił
Za czym oni tam biegaja kurwa pionizacją, Opaska uciskowa na szyje i mlody znowy zacznie piątki ze szkoły przynosic
Jeszcze potem pilnowała, żeby nikt nie ratował....
Późna aborcja.
Pozdrowienia od mamy madzi
Raczej nie zrobiła tego celowo, po prostu brakło jej wyobraźni, albo w ogóle inteligencji. W Chinach obecnie ludzie mają mało dzieci, często właśnie jedno, więc starają się o nie dbać.
dgfdfg napisał/a:
biegające bez mózgu gówna małe, mam nadzieję że zdechł pierdolony śmieć w męczarniach. Kierowcy ciężarówki dzień popsuł i problemów narobił
Szkoda, że akurat Ciebie rodzice pilnowali jak byłeś takim "małym biegającym bez mózgu gównem", może by to wyszło Tobie oraz nam wszystkim na dobre. Ta kobieta jeśli zrobiła to specjalnie to ma na pewno równie mocno najebane we łbie co Ty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów