"Radni w Krakowie w nocy wyłączają sygnalizację świetlna z dźwiękiem dla niewidomych z powodu ciszy nocnej", oburza się radio Tok FM.
Nie widzę w tym problemu, przecież oni chyba i tak nigdzie nie chodzą po ciemku...
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
R................i
2016-05-10, 23:33
Ślepy gówno widzi XD
Mają uszy to słyszą czy coś jedzie. Przy odrobinie szczęścia nawet mając oczy i uszy jakiś przecinak może cie zdjąć z pasów. hehe
i bardzo dobrze, ślepi i tak nie korzystają z sygnałów dźwiękowych sygnalizacji ( bo nie mogą im ufać, gdyż każda ma inny dźwięk i charakterystykę, dla czerwonego, i zielonego ). A ja bym chyba szału dostał, gdyby coś mi pikało, czy stukało 24/7 za oknem
no i będzie dodatkowa opłata audio od każdego aparatu słuchowego i klimatyczna za powietrze w kołach wózków inwalidzkich,oraz od zbiorników wodnych u ludzi z wodogłowiem
@qrczaksmp
"Nie widzę w tym problemu, przecież oni chyba i tak nigdzie nie chodzą po ciemku..."
Właśnie oni wszędzie chodzą po ciemku
h................o
2016-05-11, 12:40
J🤬 tych ślepych k🤬ów, niech w domu siedzą i żują padlinę, a nie k🤬a będą spacerować po nocy.
Musiałby zaprotestować jakiś niewidomy muzułmanin albo gej, żeby jednak nie wyłączali dźwięku.
Myślę że niewidomemu jest obojętne czy jest jasno czy jest ciemno.... ale co ja tam mogę
X................J
2016-05-11, 18:53
@tgdarek Im tak, ale ciężko pracującym ludziom, którzy muszą się wyspać do roboty ciut świt wcale nie jest to obojętne.