📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
znowu nie rozumiem co mówi... czy jest germanistyk na sali? lepiej idzie mi rozumienie rosyjskiego... o zgrozo...
thivobuzz napisał/a:
znowu nie rozumiem co mówi... czy jest germanistyk na sali? lepiej idzie mi rozumienie rosyjskiego... o zgrozo...
- Konstytucja! Demokracja!
... parę minut później
- Weź się za robotę i zapłać alimenty
thivobuzz napisał/a:
Chyba tak by było:
-Zamknij ryj! Po prostu zamknij ryj!
10 minut później
-Czego ty chcesz? Muszę jutro pracować. Jak jeszcze raz zejdę, będziesz martwy!
China mnie obchodzi o co podszło. Ważne że zarozumiały szkop zbiera zęby
ale później cisza już była, bo biała kurteczka się wtrąciła
chyba dobrze
chyba dobrze
U mnie pod blokiem też tak drą ryja, niemalże co noc, ale bałbym się tak wyjść i im wyjaśnić, że się tak nie robi,
podejrzewam, że by mnie zajebali
podejrzewam, że by mnie zajebali
Mieszkałem w centrum Gdyni, na głównej ulicy nad przystankiem nocnym i sklepem nocnym, KURWA MAĆ, nie wiedziałem że aż tyle osób się napierdala w nocy, kradzieże na przystanku to norma, kopanie kolesi na przystanku. Ile facetów napierdala swoje kobiety to jakiś kurwa dramat. Takie akcje jak ta to nic dziwnego raz w miesiącu na wiosnę/lato.
Ja nie potrafie napierdalać więc rzucałem jajka w tych pojebusów, szczytem było nakurwianie gazem w meneli na klatce co było normą, na bank ten ziomek nie spał jeszcze długo.
Ostatni raz mieszkałem w centrum. Całkowicie rozumiem tego kolesia i mu przyklaskuję. Jeydne szczęście że ta kurwa uliczna nie wyjebała łbem o krawężnik. Bo wtedy odsiadka.
arka gdynia kurwa świnia. Meczę były najgorsze
Ja nie potrafie napierdalać więc rzucałem jajka w tych pojebusów, szczytem było nakurwianie gazem w meneli na klatce co było normą, na bank ten ziomek nie spał jeszcze długo.
Ostatni raz mieszkałem w centrum. Całkowicie rozumiem tego kolesia i mu przyklaskuję. Jeydne szczęście że ta kurwa uliczna nie wyjebała łbem o krawężnik. Bo wtedy odsiadka.
arka gdynia kurwa świnia. Meczę były najgorsze
A swoją drogą, ostatnio zastanawiałem się nad loaloa. To musi być jakiś pielęgniarz albo ratownik medyczny, który zjechał sobie nerwy w Polsce i wyjechał gdzieś do UK albo Irlandii... Albo może nie. Raczej Norwegia. I coś tak czuję, że znalazł tam chłopaka
szkoda że uchodźców tak nie uciszają, jak gody odprawiają do rana
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów