Zajebista maszyna
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
nie moge się doczekać latających kombajnów, yeah !
Sieczkarnia jak to sieczkarnia co w tym takiego zajebistego ? Po za tym jeseli jakaś maszyna ma miec zielony kolor to tylko JD
Po za tym Claasy to gówno zawsze jak je serwisuje to musze pierdolnoc sie o jakis element, a w tym roku o mało co nie zabiłem człowieka bo sprawdzajac ciagnik (axiona) przestały działac hamulce i zablokował sie na najwyzszych obrotach dobrze ze obok była góra piachu bo wjechał bym w człowieka swoją drogą przy skrecie 90stopni na max predkosci ciągnik nie przewrócił się na bok. szacun
Po za tym Claasy to gówno zawsze jak je serwisuje to musze pierdolnoc sie o jakis element, a w tym roku o mało co nie zabiłem człowieka bo sprawdzajac ciagnik (axiona) przestały działac hamulce i zablokował sie na najwyzszych obrotach dobrze ze obok była góra piachu bo wjechał bym w człowieka swoją drogą przy skrecie 90stopni na max predkosci ciągnik nie przewrócił się na bok. szacun
A poza tym drodzy sadysci,za taki sprzęt w przeliczeniu na złotówki to byście sobie mogli kupić całkiem nieźle wyposażone powiedzmy Porsche 911.
dzięki kukurydzy powstaje energia dla mieszkańców...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów