📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Ale się wkręciłem
W pierwszym filmiku strzelano ze ślepaków ,które przy strzale mają i tak duży wydmuch powietrza.Gdyby był to strzał z broni ostrej spadła by mu głowa.
2 scenka po "napisach" z tym dostawczakiem. miałem tak wczoraj. mało do rowu nie wpadłem ale trudno winić kierowce jak z 2 pasów odejmując dziury zostaje jeden.
,,Polacy są samą odwagą. Są straszni!''
Dorothy Thompson
b4ndyt napisał/a:
pierdolisz synu co najwyzej ten materiał mógłby pokolorować malowankę na hardzieTyle materiału mogłoby być na hard-a :/
Na miejscu niektórych kierowców z tego filmiku, wysiadłbym z samochodu/zsiadł z motocykla i spuścił tej drugiej osobie solidny wpierdol. Jak można być kurwa takim bezmózgiem. Wpierdolić sie w środku miasta w przystanek albo zgubić motorówkę, no kurwa.
1 jest stare jak świat, filmik z Wałcza:)
Cytat:
Kolejna kompilacja szczęścia przy wkręcającej się muzyce.
Dla mnie, przy wkurwiającej muzyce. Nie przebrnąłem do końca.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów