Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Cmentarz
o................9 • 2012-04-21, 10:19
wraków
Zgłoś
hita24 2012-04-22, 20:41
U nas to by karoserie zębami chatrali i na złom Wyrywali by kable,brali grube kobiety by swoim urokiem opalić i na cu.
Zgłoś
Skillozor 2012-04-22, 21:08
Wpuścić tylko tam złomiarza ; D
Zgłoś
S................e 2012-04-22, 21:36
Uwielbiam takie miejsca Mają swoją magie
Zgłoś
poqtnick 2012-04-22, 22:06
Szwajcaria - Kaufdorf (około 15 km od Berna). Fajne miejsce, ale decyją szwajcarskiego sądu wraki mają zostać zezłomowane - Nie tylko polskie sądy są popieprzone!
Zgłoś
daskom 2012-04-22, 22:31
Podobny cmentarz stworzyl koles 5km od mojej miejscowosci w Niemczech. Od kilku lat urzedy walczyly o usuniecie samochodow na szrot ale ostatnecznie koles przed sadem udowodnil, ze to nie zlomowisko tylko "sztuka" i auta stoja dalej. A ma tam naprawde kilka rarytasow. Ponadto prowadzi warsztat renowacji oldtimerow. Kilka lat temu - "spalil sie" jego warsztat z samochodami klientow w srodku. Wszyscy wiedza, ze mial cos wspolnego z podlozeniem ognia ale nikt mu niczego nie udowodnil.
Zgłoś
oskiboski 2012-04-22, 22:35
kuba319 napisał/a:

To w pewnym sensie jest niesamowite, każde auto ma swoja historie. Możemy nawet nie zdawać sobie sprawy ile to auto przeszło, kto w nim siedział itp, wiem jestem troszkę jebnięty ale lubię tak rozmyślać.

Wzruszyła mnie Twoja historia
Zgłoś
Kropeczkowaty 2012-04-22, 23:00
kuba319 napisał/a:

To w pewnym sensie jest niesamowite, każde auto ma swoja historie. Możemy nawet nie zdawać sobie sprawy ile to auto przeszło, kto w nim siedział itp, wiem jestem troszkę jebnięty ale lubię tak rozmyślać.

Stary ja też tak lubię kminić
Zgłoś
Pykac 2012-04-22, 23:04
mi to jest tylko przykro że takich pięknych aut już się teraz nie robi
Zgłoś
zwieh0072 2012-04-23, 2:43
prosze o adres!!!
Zgłoś
Stashqo 2012-04-23, 9:59
Sceneria niby znajoma, ale nigdzie gekonów ani deathclaw'ów nie widać

Nigdy, przenigdy nie jeździj rowerem po balkonie.
Zgłoś
Upalony 2012-04-23, 11:21
kuba319 napisał/a:

Łap piwo, bo też tak jestem jebnięty
Zgłoś
kaziolord 2012-04-23, 19:26
W nocy tam auta straszą
Zgłoś
Krak 2012-04-24, 10:45
kuba319 napisał/a:

Pomyśl o wysypiskach śmieci, tak to dopiero jest historii...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów