To w pewnym sensie jest niesamowite, każde auto ma swoja historie. Możemy nawet nie zdawać sobie sprawy ile to auto przeszło, kto w nim siedział itp, wiem jestem troszkę jebnięty ale lubię tak rozmyślać.
Wzruszyła mnie Twoja historia
To w pewnym sensie jest niesamowite, każde auto ma swoja historie. Możemy nawet nie zdawać sobie sprawy ile to auto przeszło, kto w nim siedział itp, wiem jestem troszkę jebnięty ale lubię tak rozmyślać.
Stary ja też tak lubię kminić
Nigdy, przenigdy nie jeździj rowerem po balkonie.To w pewnym sensie jest niesamowite, każde auto ma swoja historie. Możemy nawet nie zdawać sobie sprawy ile to auto przeszło, kto w nim siedział itp, wiem jestem troszkę jebnięty ale lubię tak rozmyślać.
Łap piwo, bo też tak jestem jebnięty
Pomyśl o wysypiskach śmieci, tak to dopiero jest historii...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów