18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Cmentarzyska olimpijskie
szczerkos • 2012-08-21, 21:15
Organizacja Storefront for Art and Architekture zorganizowała wystawę przedstawiającą zaawansowany stan poolimpijskiej degrengolady obiektów, które zostały stworzone na potrzeby igrzysk w różnych miastach świata. Jeżeli lubicie klimaty typu opuszczona stacja metra, czy opuszczony jarmark Europa - poniższe fotki na pewno zrobią na was wrażenie.

za zczuba.pl

1936 — Elstal, Germany

Reszta w komentarzach
Zgłoś
Yeboch 2012-08-21, 21:17
Czekam:)
Zgłoś
Breakdrowser 2012-08-21, 21:22 1
Za samo zczuba.pl piwo
Zgłoś
szczerkos 2012-08-21, 21:28 21
1952 Pływalnia Olimpijska — Lake Ahvenisto, Finlandia

1972 Stacja kolejowa "Stadion Olimpijski" — Monachium, Niemcy

1984 Podium Zimowych Igrzysk Olimpijskich, Skocznia Olimpijska, Tor Bobslejowy — Sarajevo, Bośnia i Hercegowina

2004 Helliniko Olimpijski Stadion Softballowy — Ateny, Grecja

2008 Tor Kajakowy - Pekin, Chiny

W Londynie budynki jeszcze w dobrym stanie
Zgłoś
Z................m 2012-08-22, 0:43
Ehh ile jeszcze, żeby zbiorczy zrobić...
Zgłoś
donRafael 2012-08-22, 0:47
genialne, ma swój klimat!
Zgłoś
sylwek1191 2012-08-22, 0:49 21
a ten na końcu dętkę sprawdza?
Zgłoś
H................g 2012-08-22, 1:08 1
@donRafał zamknij mordę jak Ci się takie tematy nie podobają to albo przewijaj dalej albo spieprzaj na inny serwis gdzie możesz znaleźć tematy idealne dla gimbusów.
Zgłoś
Z................m 2012-08-22, 1:16 15
Hacerking napisał/a:

@donRafał zamknij mordę jak Ci się takie tematy nie podobają to albo przewijaj dalej albo spieprzaj na inny serwis gdzie możesz znaleźć tematy idealne dla gimbusów.

Domyślam się pajacu, że to do mnie było. Powiedz mi jedno, czy ja powiedziałem, że mi się nie podoba? Od takich rzeczy są zbiorcze, tak samo jak pieski i kurwa, kotki.
Musiałbym byś zajebiście "zdolny", żeby w wieku 29 lat byś gimbusem zjebie.
Zgłoś
Groem 2012-08-22, 2:00 1
W Polsce też tak będzie, jeszcze parę lat
Zgłoś
zukennuken3d 2012-08-22, 3:18
@up w polsce nie bylo olimpiady
Zgłoś
snik0 2012-08-22, 7:51
Zabijam Palcem napisał/a:

Domyślam się pajacu, że to do mnie było. Powiedz mi jedno, czy ja powiedziałem, że mi się nie podoba? Od takich rzeczy są zbiorcze, tak samo jak pieski i kurwa, kotki.
Musiałbym byś zajebiście "zdolny", żeby w wieku 29 lat byś gimbusem zjebie.

No chyba jednak jesteś cofnięty w rozwoju i możliwe, że za tydzień zaczyna ci się szkoła skoro nie widzisz że "@donRafał" na początku wypowiedzi oznacza adresata.

Zgłoś
darknock 2012-08-22, 8:39
@up przeczytaj posta człowieku

lizać cipy
Zgłoś
MaestroRCS 2012-08-22, 8:54
W Londynie może nie będzie aż takiej patologii- wiele z obiektów już wcześniej było używanych, a na potrzeby Igrzysk zostały tylko nieco zmodernizowane. Stadion na Wembley jest w użytku bardzo często, tak jak Wembley Arena, a podejrzewam, że teraz Anglia zacznie aktywnie zajmować się oragnizacją wszelkiej maści imprez lekkoatletycznych, mityngów itp. tak więc i obiekty z wioski olimpijskiej sie nie zmarnują. Podobnie sprawa ma się z apartamentami które zostały wybudowane dla sportowców- wszystkie zostaną sprzedane za normalną cenę jako normalne mieszkania dla każdego chętnego.
Zgłoś
skandal89 2012-08-22, 9:08
@snik0 czy Ty kurwa umiesz czytać i wyciągać z tego wnioski?

VT700 85'
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów