18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
razoreus 2013-02-09, 19:26
A ja jestem wolnym masonem i mam w to wszystko wyjebane .
Zgłoś
Plecionkarz 2013-02-09, 20:21
Po co on farbuje włosy na ten pedalski rudy kolor. Brode za to zostawia białą i jeszcze bardziej idiotycznie wygląda.
Zgłoś
Liściec 2013-02-09, 22:02
@ Zero_Cool_

Rozczaruje cie... lubi arabów i to nawet bardzo.

Zgłoś
Pitbull91 2013-02-09, 22:41
Gazosceptycy w hameryce i na bliskim wschodzie oraz ciapaci w europie i na bliskim wschodzie. Zaczynamy bombardowanie bliskiego wschodu Cyklonem B wymieszanym z krwią świni oraz czymś niekoszernym dla pewności. Bliski wschód załatwiony. Co z resztą zrobić nie wiem, ale ich też do piachu.
Zgłoś
p................a 2013-02-09, 23:29
beka z was bo zwykłym bogaczom przypisujecie nadludzkie zdolnosci panowania nad umysłami i maniupalcji swiatem
sprawa jest prosta
masz kase , chcesz cos uzyskac, przekupujesz paru ludzi( bo kazdy ma swoja cene) i to otrzymujesz.
ale znajda sie zj.eby które zaczna gadac ze to sekta!!! lol ludzie zwykłe wałeczki

teraz przykład dla retardów:

przychodzi do ciebie wafel malolacik co chce trawe, idziesz mu zalatwic i odbijasz sobie lufe, dajesz mu a on potem chodzi i mowi ze kazdy w miescie go na wała robi ze to spisek ze to iluminaci z rząd nimi włada zeby normalni ludize mieli mniej trawy i zeby nie wpadali na zajebiste pomysly zeby latwiej bylo manipulowac
Zgłoś
anonymousm 2013-02-09, 23:47
Pierdoli jak poparzony napalmem. Nikt nie nazywał Palestyńczyków terrorystami. Terrorystami nazywano palestyńskich terrorystów. Tych, co szkolili dzieci do samobójczych zamachów, tych, co sami się wysadzali w powietrze, i tych, którzy w Monachium 40 lat temu zabijali niewinnych sportowców tylko dlatego, że reprezentowali Izrael.
Zgłoś
mis_kudlacz 2013-02-10, 0:30
David Duke to człowiek jaszczur na usługach Imperium Reptilian. Wy wszyscy się mylicie.
Zgłoś
Kine 2013-02-10, 1:15
anonymousm napisał/a:

Pierdoli jak poparzony napalmem. Nikt nie nazywał Palestyńczyków terrorystami. Terrorystami nazywano palestyńskich terrorystów. Tych, co szkolili dzieci do samobójczych zamachów, tych, co sami się wysadzali w powietrze, i tych, którzy w Monachium 40 lat temu zabijali niewinnych sportowców tylko dlatego, że reprezentowali Izrael.

ZIO!
Zgłoś
Lucian201 2013-02-10, 1:36
dobrze gada dać mu piwo
Zgłoś
Pater patriae 2013-02-10, 12:32
Dla mnie ten człowiek się pogrążył, jak w jakimś tam wywiadzie powoływał się na Irvinga. Jeżeli ktoś takie osoby uważa za wiarygodne, czy nawet za jakieś autorytety, to nie uwierzę mu w żadnej innej sprawie.

Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Zgłoś
mr W 2013-02-10, 18:58
Trzeba mieć nieźle wyprany mózg, żeby się nie zgodzić przynajmniej w 60% z tym o czym on mówił. Zacznijcie w końcu myśleć sami bo wyśmiewanie teorii spiskowych czy jakichś tajemnych układów ma właśnie na celu powstrzymanie was od tego. Jednak lepiej mieć wyjebane i z wszystkiego robić polewkę.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów