📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bloodwar napisał/a:
O maj gat, znowu ten pokurwieniec
A jakieś kontrargumenty odnośnie prezentowanego materiału przez pokurwieńca masz? Czy tak po prostu sobie ciśniesz?
Facet mówi prawdę !
nie lubię go, ale i tak oglądam jego wrzuty.
Oglądałem ostatnio jego kawałek o Imperium Rzymskim i było kilka ciekawych rzeczy, ale resztę to sobie chyba na mefedronowym haju wymyślił.
Generalnie ma coś ciekawego do przekazania, ale zbyt wiele chce na siłę. Nie wystarczy, że przedstawi fakty, które są mocne i mają podparcie... nie musi dojebać jeszcze 40 minut pierdół, które nie wiadomo skąd się wzięły.
Oglądałem ostatnio jego kawałek o Imperium Rzymskim i było kilka ciekawych rzeczy, ale resztę to sobie chyba na mefedronowym haju wymyślił.
Generalnie ma coś ciekawego do przekazania, ale zbyt wiele chce na siłę. Nie wystarczy, że przedstawi fakty, które są mocne i mają podparcie... nie musi dojebać jeszcze 40 minut pierdół, które nie wiadomo skąd się wzięły.
jaro1 napisał/a:
jakoś dziwnie, kto zaczyna mówić prawdę to jest antysemitą...
Właśnie na tym polega strategia...
(ów mechanizm dokładnie pokazano w filmie "zniesławienie" - vimeo.com/25998257 )
Ciekawe czemu nie wprowadzono w polsce TV Trwam na cyfrowej naziemnej...
Za dużo domysłów i pomówień, a za mało faktów. Tak to koleś może sobie łowić idiotów na wiecach. Ludzie myślący potrzebują dowodów, a nie nazywania każdego, kto pasuje autorowi do układanki "Zio"...
nie wiem czy dać piwo bo mnie jeszcze w cnn pojadą:/
Ja tam bardzo lubię tego gościa. Nie lubi żydów, arabusów pewnie też nie, także już mogę z nim pić spokojnie.
kurwa, zjadłbym coś ale boję się że znajdę tylko syjo-kanapki
kurde, coraz ciekawiej na tym świecie jest
kurde, coraz ciekawiej na tym świecie jest
Taka ciekawostka, gość wspomina o Mary Shapiro - chairmana U.S. Securities and Exchange Commission, natomiast w Polsce rektorem SGH - Szkoły Głównej Handlowej jest Tomasz Szapiro, który nawiązywał kiedyś do swoich żydowskich korzeni. Ot tak mi się przypomniało...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów