Jeśli średnio co 3 sekundy umiera afrykańskie dziecko, to zanim skończysz to czytać umrze ich około 4. Jeśli nadal będziesz czytać ten akapit, zdasz sobie sprawę, że nic Cię to nie obchodzi i interesujesz się dziećmi w Afryce wyłącznie ze względów humorystycznych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Hmm przeczytam to z pare tysięcy razy i będzie spokój na świecie ^^
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
W czasie jak to pisze umarl murzyn, a nie, juz dwoch umarlo... Trzeci ! Poczekam chwile ...... ok pieciu starczy.
Shin
Kurde jestem jednak dobrym człowiekiem. Po "zanim skończysz to czytać umrze ich około 4" zacząłem szybciej czytać
a ty jestes glupi czy pojebany?
skoro zaczales czytac szybciej to znaczy ze dzieci szybciej umarly... gdzie tu dobro? najpierw pomysl, potem powtorz kilka razy a dopiero potem pisz...
Kurde jestem jednak dobrym człowiekiem. Po "zanim skończysz to czytać umrze ich około 4" zacząłem szybciej czytać
a ty jestes glupi czy pojebany?
skoro zaczales czytac szybciej to znaczy ze dzieci szybciej umarly... gdzie tu dobro? najpierw pomysl, potem powtorz kilka razy a dopiero potem pisz...
Gabryiel napisał/a:
bo tu wszyscy mają gdzieś, że Afryka głodna jest !
o nawet ci sie zrymowalo. masz browara ode mnie.
Nauczcie się cytować, głąby :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów