" w tym samym czasie kradną nam pracę i zasiłki, jak to możliwe?"
" w tym samym czasie kradną nam pracę i zasiłki, jak to możliwe?"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
AAA nie .....no to juz wszystko wyjaśnia. Twoi pra pra przodkowie bzykali sie jak bure kotki i stąd takie liczne stado, jak tak to zwracam honor fakt jak ktos w wieku 18 i 21 lat ma juz potomstwo to jest to możliwe. A tak na marginesie to dałeś juz upust swojej frustracji i nie opanowanego chamstwa oraz prostactwa ? Jakie medale zdobył Twój pra pra pra pra pra pra pra pra pra pra dziadek? (pytam serio)
Medal w przejebaniu Twojej starej w gang-bang buraku.. Bujaj stąd wrotki trollu.
jebali to twoje pra pra przodkini
kurwa jak ja bym chciał napierdalać takich typów po ryju do oporu przy użyciu metalowej rurki, jebany trollu zgiń, przepadnij!
Nie marnuj klawiatury na zjebanego trola. On nie wie, że kiedyś 16-latkowie mieli dzieci. Mój śp dziadek za młodu walczył na froncie drugiej ze swoim ojcem i dziadkiem.
Edit
Zimne za oddawanie honorów jak małe to gesty by nie były.
Tranzystor, ty zjebany na umyśle jesteś. Tak bardzo jest islamski, że:
"Khan claimed to have received death threats for voting in favour of the Same-Sex Marriage Bill. There was a fatwa put out against him, in which an Imam declared him to be no longer a Muslim; he had been given police advice on protection.[55]"
Lepszy człowiek od katolskiego ciemnogrodzkiego łba jakim jesteś Ty.
PS: Jak nie umiesz angielskiego to chuj Ci w dupę.
ZJebany na umyśle, to jesteś ty. Poczytaj lepiej, jeśli poziom twojego angielskiego ci pozwoli, w czyjej obronie jako "obrońca praw człowieka" stawał ten "prawnik".
Nie jestem skrajnym prawicowcem i nie popieram skrajności, ale wolę skrajnego katolika, bo przynajmniej taki nie wysadzi się w powietrze i nie urżnie nikomu głowy.
I nie zakończę jak ty, życzeniem "chuj ci w dupę", bo to dla ciebie byłaby zapewne przyjemność, lewacka kurwo.
jaki ty jesteś żałosny. Skąd u ciebie kmiotku ta frustracja? Mama ci nie daje a tata cię nie bierze, może zdechł ci kotek? Weź i idź stąd szybko (przyp. red. kończy się na "erdalaj")
Mój pra-pra ( i tu już widzę że jedno "pra" wcięło mi się bo pisałem posta na telefonie) dziadek urodził się w 1927 roku w Komarowie-Osada, następnie prawie bezpośrednio po wojnie w 1948 doczekał się syna mojego dziadka, następnie mój dziadek w 1966 doczekał się syna - mojego ojca a następnie mój ojciec w 1988 doczekał się mnie.
Pochodzę z okolic więc Twój pradziadek byłby moim ziomkiem.
Ta anglicy co drugi to czarnuch po za tym ch*j im w dupe a filmik nudny jak pizda 80 latki
Dzięki za info... Już nie będę musiał testować.
I nie zakończę jak ty, życzeniem "chuj ci w dupę", bo to dla ciebie byłaby zapewne przyjemność, lewacka kurwo.
Lepiej być otwarcie lewacką kurwą niż prawicowym kryptopedałem misiu.
Lepiej być otwarcie lewacką kurwą
dobrze ,że już nie musimy Wam tego mówić na głos
Pochodzę z okolic więc Twój pradziadek byłby moim ziomkiem.
Zamojszczyzna a właściwie po nazwisku to Sokalszczyzna Tyle narazie wiem na temat dokonań moich przodków, mam nadzieję że jak to wszystko pierdolenie to będę mógł dorównać w poczynaniach mojemu pra-dziadkowi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów