18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
No więc tak. W angielskim the sun, codziennie są zdjęcia nagich lasek. Wiecie, różne modelki itd... Jakie dzisiaj były zdjęcia w gazecie? Laseczka ubrana w koszulkę 'help for heroes'. Jest to organizacja która pomaga rannym weteranom wojennym.

Brawo, ciekawa akcja, ale jedno ale. Zamiast tych zdjęć, może lepiej coś zrobić z muslimami? Żeby już nie było potrzeby robienia takich zdjęć. Foty na dole.

Kod:
NICOLE is keen to show her support for Help for Heroes — and encourages others to do the same.<br>  She said: “In these difficult times for Our Boys and Girls, it is important we back the troops and donate to H4H or show our support by buying a T-shirt or wristband.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
stud3nt 2013-05-27, 18:33 9
Anglicy nie zostali podbici i zajebani przez Wąsika między innymi dzięki Polakom - sam jeden Dywizjon 303 zaliczył 1/8 zestrzeleń w Bitwie o Anglię. Prosicie o źródła? No, niestety - po wojnie przestaliśmy się im podobać i zamiast poklepywać nas po ramieniu jak dotychczas, kazali wypierdalać. I zaczęła się 'weryfikacja' historii, oraz 'korekta pochopnych i zbyt daleko idących' ustaleń. Na szczęście, wszystkiego nie pochowali, świadkowie też powiedzieli swoje.

Jestem przekonany, że w ciągu najbliższych 20-30 lat Francuzi i Anglicy zaczną skamleć o pomoc, bo im ciapate kurwy będą żony w burki owijać lub gwałcić, a chrześcijanom gardła podrzynać.

Proponuję pomóc im dokładnie tak samo, jak oni nam we wrześniu 1939 roku.
Zgłoś
c................r 2013-05-27, 18:49
stryjek napisał/a:

Żeby już nie było potrzeby robienia takich zdjęć.

Pojebało Cię?! Sadole chcą, żeby robić więcej takich zdjęć!
Zgłoś
Tafariel 2013-05-27, 18:52 1
Ten zamordowany żołnierz był członkiem organizacji Help for Heroes to pewnie dlatego ta laska w tej koszulce jest.
Zgłoś
sulodar 2013-05-27, 19:23
cizia666 napisał/a:

szkoda ze u nas czegoś takiego nie zrobili jak się tupolew rozbił

Znając nasze warunki pokazli by pewnie Grocką/Grockiego/Huj wie co to jest więc ja nie żałuje.
Zgłoś
KurakaoDrink 2013-05-27, 19:27
Zgłoś
oralny_grzech 2013-05-27, 20:25
KurakaoDrink - jak myślisz, że od wstawiania gifów Ci cycków przybędzie to siara.
Zgłoś
d................l 2013-05-27, 21:48
Zgłoś
kombbatant 2013-05-27, 22:45
[quote="hejcior"

@kombatant

Nie wiem jak możesz krytykować Anglików w ten sposób, oni nie mogą NIC zrobić, ponieważ te wszystkie paparuchy są tam LEGALNIE, i mają do tego prawo. Proponuję zapoznać się z mapą byłych kolonii brytyjskich, oni są PEŁNOPRAWNYMI obywatelami kraju, podporządkowanemu koronie.

no moge krytykowac i nie gadaj ze angole nic nie moga zrobic bo przeciez to ich kraj wiec maja wiele do powiedzenia-simple. ktos zawsze moze powiedziec loj bo to albo tamto przeszkadzaja nam-a tu chuja nie ma tak-jesli jestes w wiekszosci to maszjak najbardziej glos tadaaa proste czy jednak tak zamotane ze Twoj dziewiczy mozg tego nie ogarnie? I zeby bylo jasne-nie wrzucam Ci-poprostu komentuje.
Zgłoś
ray94 2013-05-28, 3:29
Słyszałem, mieszkając niestety w UK, że niby mają wycofać benefity (dodatki pieniężne np. na dzieci, dom) dla obcokrajowców, a wszystkich ciapatych przebywających w UK nielegalnie wywieźć.
Zgłoś
G................2 2013-05-28, 8:10
z odciętą głową to już chyba po zawodach
Zgłoś
hejcior 2013-05-28, 14:51
kombbatant napisał/a:

no moge krytykowac i nie gadaj ze angole nic nie moga zrobic bo przeciez to ich kraj wiec maja wiele do powiedzenia-simple. ktos zawsze moze powiedziec loj bo to albo tamto przeszkadzaja nam-a tu chuja nie ma tak-jesli jestes w wiekszosci to maszjak najbardziej glos tadaaa proste czy jednak tak zamotane ze Twoj dziewiczy mozg tego nie ogarnie? I zeby bylo jasne-nie wrzucam Ci-poprostu komentuje.

Większość czy nie, nie można pełnoprawnemu obywatelowi odmówić wolności w kraju, który podbił i skolonizował jego ojczyznę wieki temu. Te sine paparuchy mają takie samo prawo mieszkać w Anglii jak rodowici Anglicy. To samo ma Francja, też płacą za błędy w przeszłości i nic z tym nie mogą zrobić bo każdy Algierczyk ma dokładnie takie samo prawo mieszkać we Francji jak przeciętny Francuz.
Oczywiście Anglicy będą, mam nadzieję, ukracać szmatłogłowych, ale w większości przypadków będzie to napaść na obywateli Korony.

A o mój "dziewiczy mózg", jak to byłeś łaskaw ująć, nie musisz się bać, jest w stanie pojąć więcej niż myślisz.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem