18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
No więc tak. W angielskim the sun, codziennie są zdjęcia nagich lasek. Wiecie, różne modelki itd... Jakie dzisiaj były zdjęcia w gazecie? Laseczka ubrana w koszulkę 'help for heroes'. Jest to organizacja która pomaga rannym weteranom wojennym.

Brawo, ciekawa akcja, ale jedno ale. Zamiast tych zdjęć, może lepiej coś zrobić z muslimami? Żeby już nie było potrzeby robienia takich zdjęć. Foty na dole.

Kod:
NICOLE is keen to show her support for Help for Heroes — and encourages others to do the same.<br>  She said: “In these difficult times for Our Boys and Girls, it is important we back the troops and donate to H4H or show our support by buying a T-shirt or wristband.

Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards.
Zgłoś
hejcior 2013-05-27, 13:20 7
Bo dzienna porcja cycków musi być, i słusznie. Głównym zadaniem tych sinych skurwysynów jest zaburzenie normalnego funkcjonowania kraju. Dla tego tym większa piona dla Angoli, że działają normalnie a przy okazji kilku sinych upierdolą.

Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!
Zgłoś
kombbatant 2013-05-27, 13:58 9
sory ale o co ci chodzi? ze niby anglia sie w porzadku zachowala? takiego chuja:P zamiast podjac ostre kroki to nie bo my jestesmy tolerancyjni, to fajnie bardzo tylko kurwa nie blagajcie pozniej opomoc. Wiecie co, wkurwia mnie ta postawa Anglii, zawsze tacy fajni, kulturalni itd. a jak przyszlo co do czego to cipa po calosci. Chyba miekkim chujem robione te angole

nic nie ma i nic nie bedzie
Zgłoś
mali118 2013-05-27, 14:22 15
Zdrowa dziewucha i tyle
Zgłoś
Pan_Generał 2013-05-27, 16:40
hejcior, niby gdzie upierdolą tych sinych?

Zgłoś
Street2 2013-05-27, 17:33 1
cycki = piwo
Zgłoś
KMD 2013-05-27, 17:35 4
Gdybym był Muslimem-Kozakiem, kupiłbym taką koszulkę i się woził

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
Arcik 2013-05-27, 17:36 2
gdzie reszta zdjęć w komenarzach?
Zgłoś
sulodar 2013-05-27, 17:37 1
Lepiej dajcie link do większej ilości jej fotek
Zgłoś
Cyryl90 2013-05-27, 17:39
Dobra akcja to byłaby gdyby dali zdjęcie modelki całej zakrytej, jak to u ciapatych z komentarzem że tylko to będą mogli publikować jeśli wprowadzi się szariat
Zgłoś
MrPink 2013-05-27, 17:40 2
No to jak w końcu, angielki są brzydkie czy ładne? Bo tę świnkę wyżej i Emmę Watson bym chętnie wyruchał.
Zgłoś
Pan_Generał 2013-05-27, 17:41 36
Dla desperatów

page3.com/thegirls/nicoles-profile-52773.html

Zgłoś
albert124 2013-05-27, 17:42 1
Młóciłbym jak cep zboże
Zgłoś
hejcior 2013-05-27, 17:55 1
@Stryjek

Gdzieś mi w oczy wpadło, że w godzinę po nagłośnieniu tego morderstwa na żołnierzu, policja otrzymała (nie chcę skłamać, ale tak mi się wydaję) ok. 1400 zgłoszeń o "anty-islamskich" napaściach itd. Powoli, ale myślę, że dadzą radę.

@kombatant

Nie wiem jak możesz krytykować Anglików w ten sposób, oni nie mogą NIC zrobić, ponieważ te wszystkie paparuchy są tam LEGALNIE, i mają do tego prawo. Proponuję zapoznać się z mapą byłych kolonii brytyjskich, oni są PEŁNOPRAWNYMI obywatelami kraju, podporządkowanemu koronie.

Co innego Szwecja - oni płacą wysoką cenę za swoją otwartość i tolerancyjność. Oni są sobie sami winni.

Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!
Zgłoś
cizia666 2013-05-27, 18:29 1
szkoda ze u nas czegoś takiego nie zrobili jak się tupolew rozbił
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów