📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Leci piwko za świetne, laboratoryjne wręcz, przeprowadzenie doświadczenia przedstawiającego w mniejszej skali gorący w ostatnich dniach temat baby na stacji benzynowej
Myślę, że takie eksperymenty lepiej byłoby robić na zewnątrz, a nie w garażu, no ale to Chorzów przecież.
Nie lepiej poczytać poezję?
suche liście, jakieś oleje, motor, benzyna ....... i miej takiego sąsiada
Posprzatajcie kurwa w tym garazu kurwa. 2 was jest. Ciezko miotle w reke zlapac Nastepnym razem spalicie wszystko w chujj...
Kurwa mac BHP na najwyższym poziomie. Prąd mógł porazić zjebów. Dziwie sie, że zwojenia na silniku elektrycznym tyle wytrzymały.
Warto przypomnieć, że Bosch wykupil kilka lat temu polską markę Zelmer, by ją teraz zamknąć.
Elminster napisał/a:
Ogień z dupy
ale jak działa na pedałów
xoludus napisał/a:
Warto przypomnieć, że Bosch wykupil kilka lat temu polską markę Zelmer, by ją teraz zamknąć.
ten proceder trwa od lat, conajmniej kilkunastu
i dotyczy wielu marek Polskich, aby nie były w żaden sposób konkurencją, dla ,,przodujących, ZAGRANICZNYCH marek,,
mało tego,
to że ten proceder trwa od wielu lat / czyli od 90-/
na olbrzymią skalę, to wiedzą interesujący się tematem
,,olbrzymią,, to znaczy dla 99 procent sadoli- nieważną
bo ważniejsze było , w czasach SLDowskiej prywatyzacji,
czy ktoś w końcu im wymieni pieluchę zaszczaną, czy nie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów