18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
u................t 2011-06-25, 21:40 3
I po wąchaniu kleju

Zgłoś
Kukerownick 2011-06-25, 22:46
to dobrze,ze zostalo to udokumentowane,to teraz moge spokojnie zasnąc i o tym nie myslec,takze to..
Zgłoś
fri.K 2011-06-26, 0:03 2

Dlaczego NS? Bo obecne rozwiązanie nie zapewnia odpowiedniego bezpieczeństwa rasowego.
Zgłoś
Fakerę 2011-06-26, 0:13 1
Każdy inaczej reaguje na pewne specyfiki że tak powiem: Alkohol typowo bez szału, ziółko to dziwne wkręty że wszyscy na mnie patrzą, Koksik jak amfa z tym że zjazd z tego normalny bez zdychania, MDMA( ecstasy) piękna zabawa do czasu, Mety nie brałem-nie oceniam, Kwas- ostra jazda bez trzymanki- nie dla wszystkich, nie którzy mogą nie wrócić z tej podrózy do punktu wyjścia, a grzybki jak grzybki, ciekawe ale zalezy w jakiej ilości

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
R................x 2011-06-26, 0:15 4
@Up

Prawda jest taka że tylko od marihuany nie umrzesz, przedawkowanie reszty powoduje zgon.
Zgłoś
Fakerę 2011-06-26, 0:19 2
Alex De Large napisał/a:

@Up

Prawda jest taka że tylko od marihuany nie umrzesz, przedawkowanie reszty powoduje zgon.

W sumie racja, choć w życiu trzeba spróbować wszystkiego, pamiętając o umiarze

Zgłoś
R................x 2011-06-26, 0:26 2
Flushingflash napisał/a:

W sumie racja, choć w życiu trzeba spróbować wszystkiego, pamiętając o umiarze

Na szczęście nie mam takich potrzeb.
Zgłoś
u................t 2011-06-26, 0:28
Alex De Large napisał/a:

@Up

To poczytaj sobie trochę na ten temat.LSD nie da się przedawkować,tak samo jak amfetaminy prawie też nie
Zgłoś
Fakerę 2011-06-26, 0:31
ulthart napisał/a:

To poczytaj sobie trochę na ten temat.LSD nie da się przedawkować,tak samo jak amfetaminy prawie też nie

Są jednak przypadki kiedy to po amfetaminie pikawa siadała poszczególnym osobnikom a co do LSD to nie jeden nie ogarniał wizji które widział

Zgłoś
R................x 2011-06-26, 0:53 3
ulthart napisał/a:

Amfetamina jest jednym z najniebezpieczniejszych narkotyków bo jest łatwo dostępna i granica między "pizdą" a dawką śmiertelną jest coraz cieńsza w miarę nabywania przez organizm tolerancji. W przypadku LSD tolerancja jest jeszcze większa i granica jest ogromna, jednak można po nim zejść.

W przypadku marihuany jest zupełnie inaczej bo osoba ważąca 90kg, musi wyjarać 30kg zielska
Zgłoś
golip 2011-06-26, 12:42
@up
Tylko te dane dotyczą marihuany, która była w obiegu w latach 80. Obecnie zielsko jest tak modyfikowane, że napewno nie trzeba tego tyle (co nie zmienia faktu, że dużo). Co do fety to nie trzeba wiele żeby mieć zapaść, sam widziałem jak kolega zjechał po 2 sztukach (co prawda go uratowali ale na detox trafił). A jeśli chodzi o kwas to nie stwierdzono śmierelnej dawki ale problem jest w tym, że wiksa może ci się zawiesić nawet po jednym kartonie.
Ekspertem nie jestem więc mogę się mylić.

Trzeźwość to stan przejściowy...
Zgłoś
D................u 2011-06-26, 20:31
Może i umrzeć po zielsku nie można, ale psychikę ryje ostro.
Zgłoś
R................x 2011-06-26, 20:42 1
Dziad z Lasu napisał/a:

Może i umrzeć po zielsku nie można, ale psychikę ryje ostro.

I nikt kto jara kilogramy, i jest za legalizacją, się pod tym nie podpisze. Tak samo to że marihuana nie uzależnia, i racja bo fizycznie w ogóle ale psychicznie strasznie.
Zgłoś
c................6 2011-06-27, 12:15 1
Papierosy uzależniają bardziej niż marihuana, powiem na was pani!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów