Może niewielu zna kanał "Szparagi", otóż już tłumaczę. To samo, co abstrachuje, tylko że laski ich małpujące. Ale co do filmiku, to przynajmniej się przynały.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
Bardzo ładna dziewczyna.
Zaloze sie ze te dierlatki to jakies szmaciska ze stolicy z dobrych domow
Ehh kurwa myślałem, że będę pierwszy w komentarzach.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Jak baba mówi tak swojemu partnerowi to znaczy że on jest pizdą w rurkach i ciągle odpowiada "dobrze kochanie"....
Jest też opcja, że one są takie jebnięte....w takim wypadku nadają się tylko do tego żeby im zamieszać szerszeniem między nogami.
Jest też opcja, że one są takie jebnięte....w takim wypadku nadają się tylko do tego żeby im zamieszać szerszeniem między nogami.
Tylko to że kobitki są w miarę ładne ratuje ten film, bo reszta jakoś mnie nie bawi. Wszyscy wiedzą po co laski się malują - gdyby były ładne nie musiały by się malować oO - masa oczywistości, trochę zawiści generalnie przepis na smerfetkę jak się patrzy.
lu149 napisał/a:
Jak baba mówi tak swojemu partnerowi to znaczy że on jest pizdą w rurkach i ciągle odpowiada "dobrze kochanie"....
Nie, po prostu każda kobieta tak myśli, ale tego nie mówi bo nie wypada. A jeżeli tak jak powiedziałeś w sytuacji, gdy kobieta mówi to swojemu facetowi to błąd popełnia kobieta - dała się zdemaskować.
calkiem niezle, napewno lepsze niz te abstrachuje chuje
Kurwa, Boże, czemu kobiety są tak nieśmieszne?
O czym myślą kobiety. Ten film mnie utwierdził w przekonaniu, że mam to w dupie bo to ani ciekawe ani przydatne. Tak czy owak od razu widać po minie co takiej po łbie chodzi. A najlepiej jak sobie myśli, że narobiła komuś nadziei na miłość i celebrowanie znajomości z nią a tak na prawdę koleś chciał sobie poruchać tylko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów