Może niewielu zna kanał "Szparagi", otóż już tłumaczę. To samo, co abstrachuje, tylko że laski ich małpujące. Ale co do filmiku, to przynajmniej się przynały.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kto by powiedział że koleżanki mają po 18 lat, jak by nie było już można...
Dlaczego wspomniała o kupie?
Mimo wielkiego wysiłku nie udało im się mnie rozbawić. Baby mają jakieś inne(wcale) poczucie humoru. Teraz widać przynajmniej ile sobie dopowiadają, że niby to kogoś obchodzi. Ale tam, co mnie to boli, niech se gadają
A ponoć to faceci mają "pudełko nicości". Gdyby kobiety mówiły to co myślą, to by im język pierdolnął, bo by nie nadążały z uzewnętrznianiem potoku myśli.
miszacz napisał/a:
Gdyby kobiety mówiły to co myślą byłyby nieme:-D
Hmmm. Gdzieś to już czytałem.
Zaraz. Już wiem.
LOL. to nie są żadne dziewczyny Abstrachuji, To laski z Międzyrzecza które się z nimi spotykają żeby nakręcać z nimi filmiki. Chodziłam z nimi do Lo. Świeże sztuki .
Dopiero obejrzałam materiał i o ile pomysł fajny, o tyle realizacja do dupy. Btw Panowie, to są typy kobiet, które należy omijać szerokim łukiem (bo dosłownie myślą to, co zostało przedstawione w filmiku). Swój swego pozna. Nie chodzi o to, że są ładne, bo istnieją ładne i zajebiste laski (ja ) oraz takie, które są ładne, ale widać, że to fałszywe i wyrachowane.
Laska leci na BMW e46 ,fajna ale blachara
-andromeda- napisał/a:
Dopiero obejrzałam materiał i o ile pomysł fajny, o tyle realizacja do dupy. Btw Panowie, to są typy kobiet, które należy omijać szerokim łukiem (bo dosłownie myślą to, co zostało przedstawione w filmiku). Swój swego pozna. Nie chodzi o to, że są ładne, bo istnieją ładne i zajebiste laski (ja ) oraz takie, które są ładne, ale widać, że to fałszywe i wyrachowane.
Ty się nie reklamuj tylko cycki pokaż.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów