18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Poznanczyk 2014-01-08, 22:09
Kto by powiedział że koleżanki mają po 18 lat, jak by nie było już można...
Zgłoś
Szlachcic_Cygański 2014-01-08, 22:20 1
Dlaczego wspomniała o kupie?

Przeciwko gimbusiarskim pseudopatriotom.
Zgłoś
Tassadar 2014-01-08, 22:32
Mimo wielkiego wysiłku nie udało im się mnie rozbawić. Baby mają jakieś inne(wcale) poczucie humoru. Teraz widać przynajmniej ile sobie dopowiadają, że niby to kogoś obchodzi. Ale tam, co mnie to boli, niech se gadają

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
Bertol 2014-01-08, 22:39
2:37 kurrr jak Ty odpalasz ten samochód.
Zgłoś
Ishii 2014-01-08, 22:45
Chuj z tym, że to laski Abstrachujów. Konkret dupy.
Zgłoś
-................- 2014-01-08, 22:58 1
miszacz napisał/a:

Gdyby kobiety mówiły to co myślą byłyby nieme:-D

A ponoć to faceci mają "pudełko nicości". Gdyby kobiety mówiły to co myślą, to by im język pierdolnął, bo by nie nadążały z uzewnętrznianiem potoku myśli.
Zgłoś
Obiniu 2014-01-08, 22:59
Kolejny dowód na to że kobiety to fałszywe kurwy.
Zgłoś
Dża 2014-01-08, 23:04
miszacz napisał/a:

Gdyby kobiety mówiły to co myślą byłyby nieme:-D

Hmmm. Gdzieś to już czytałem.

Zaraz. Już wiem.

Zgłoś
C................o 2014-01-08, 23:11
LOL. to nie są żadne dziewczyny Abstrachuji, To laski z Międzyrzecza które się z nimi spotykają żeby nakręcać z nimi filmiki. Chodziłam z nimi do Lo. Świeże sztuki .
Zgłoś
ymmd666 2014-01-08, 23:11 1
chujowe . dziekuje nara

.!.
Zgłoś
abrams90 2014-01-08, 23:18
Najważniejsze pytanie to: kogo to kurwa obchodzi co one myślą?
Zgłoś
-................- 2014-01-08, 23:19 1
Dopiero obejrzałam materiał i o ile pomysł fajny, o tyle realizacja do dupy. Btw Panowie, to są typy kobiet, które należy omijać szerokim łukiem (bo dosłownie myślą to, co zostało przedstawione w filmiku). Swój swego pozna. Nie chodzi o to, że są ładne, bo istnieją ładne i zajebiste laski (ja ) oraz takie, które są ładne, ale widać, że to fałszywe i wyrachowane.
Zgłoś
rinspeedzazen 2014-01-08, 23:33
Laska leci na BMW e46 ,fajna ale blachara
Zgłoś
Extraordinary_Gentleman 2014-01-09, 0:19
-andromeda- napisał/a:

Dopiero obejrzałam materiał i o ile pomysł fajny, o tyle realizacja do dupy. Btw Panowie, to są typy kobiet, które należy omijać szerokim łukiem (bo dosłownie myślą to, co zostało przedstawione w filmiku). Swój swego pozna. Nie chodzi o to, że są ładne, bo istnieją ładne i zajebiste laski (ja ) oraz takie, które są ładne, ale widać, że to fałszywe i wyrachowane.

Ty się nie reklamuj tylko cycki pokaż.
Zgłoś
-................- 2014-01-09, 1:46
@GustaV

NIE
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów