18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Brumm22 2013-11-17, 18:30
Dajcie namiary na tą laskę w ich filmach !!
Zgłoś
s................9 2013-11-17, 18:59 9
franekimono napisał/a:

Tylko mi się wydaję, że chujowe?

Tak tylko to tobie.
To jest mega chujowe
Zgłoś
Brumm22 2013-11-17, 19:07 8
BARACK napisał/a:

Idole gimnazjalistów. Wypierdalać z sadistica.

Odezwał się dorosły Mężczyzna. Lat 22
Zgłoś
konrad_n 2013-11-17, 19:15 1
wkurwiaja mnie juz te abstraCipy
Zgłoś
karinawaw 2013-11-17, 19:38 2
Powinni nagrać Co by było gdyby.. ludzie nie oglądali gówna na Youtube. Ale wtedy nikt by tego nie obejrzał.
Zgłoś
xbandzior 2013-11-17, 19:38
co te pedały robią na głównej?
Zgłoś
n................e 2013-11-17, 19:48 3
ile hejstogimbusów ma ból dupy pod tym tematem. Chyba zacznę tu wrzucać ich filmiki.
Zgłoś
Majraas 2013-11-17, 21:57
Dobrze gadaja!! POLAC IM!!!
Zgłoś
Hojren 2013-11-17, 22:20
pierdolenie... mi się spodobało parę tekstów, a "Piłeś? - Nie, ćpałem." mnie rozjebało xd
Zgłoś
p................a 2013-11-17, 22:28
To mi się wyjątkowo podobało.
Zgłoś
SamSobieBogiem 2013-11-17, 23:40
Paru tekstów się nie mówi, bo zwyczajnie nie wypada w towarzystwie rodziców panienki itp, ale te przy pannie to na porządku dziennym lecą. Jak ktoś nie czuje się swobodnie przy swojej dziewczynie to albo jest cipą, albo to nie jest dobra dziewczyna

"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Zgłoś
S................x 2013-11-18, 0:41 1
Berghest napisał/a:

"dobry wieczór przyszedłem wyruchać pana córkę" no kurwa hahahaha zajebiste !

Powinny być warny za tak skurwiałe spojlery. Jeszcze nie zdążyłem włączyć filmiku, a tu kurwa mam kwestię w najlepszym komentarzu.
Zgłoś
cocaine.animals 2013-11-18, 11:26
Nie wierzę że im daje piwo ehh
Zgłoś
pojeb777 2013-11-18, 11:59
Oprawić i rozdawać po ulicach aż się kurwa nauczą czegoś ... może ... kiedyś ,....

jest przeciemiężnie
Zgłoś
avalan 2013-11-18, 12:01 1
nidmord napisał/a:

tej żenady nie da się oglądać, serio to się komuś podoba?

Szanuje to, ze masz inne zdanie niz ja, ale tak naprawde licze, ze Cie pociag pierdolnie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów