18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
franekimono 2013-11-17, 17:14 27
Tylko mi się wydaję, że chujowe?
Zgłoś
Kuriki 2013-11-17, 17:17 63
Uchachałę się w chuj
Serio mi się podoba ten ich humor

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polish mustache second to none

youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA

Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Zgłoś
salvater 2013-11-17, 17:18 12
@franekimono
tak
Zgłoś
cyryl025 2013-11-17, 17:21 3
nie pierdolcie, bo to jest dobre!
Zgłoś
Berghest 2013-11-17, 17:22 186
"dobry wieczór przyszedłem wyruchać pana córkę" no kurwa hahahaha zajebiste !

TYLKO SADISTIC
Zgłoś
t................1 2013-11-17, 17:29 37
sorry hejtujące gimbopedały ale to jest genialne i życiowe !
Zgłoś
k................z 2013-11-17, 17:50 10
jeżeli to jest życiowe to ty kurwa jesteś niedorozwiniętym i naprawdę żałosnym człowiekiem
Zgłoś
Berghest 2013-11-17, 18:03 90
kaktuz napisał/a:

jeżeli to jest życiowe to ty kurwa jesteś niedorozwiniętym i naprawdę żałosnym człowiekiem

jesli to według Ciebie nie jest zyciowe to w takim razie nie masz kutasa którego nie walisz bo go nie masz, pewnie jesteś człowiekiem z wyższych sfer i mogę założyć się że wgl nie pierdzisz.. nie masz kolegi który już 7 rok dyma na siłce i na pewno nie chciałbyś mieć takiego wysportowanego ciała jak on pff no kurwa bo jesteś leniem. Na pewno też nie ruchasz swojej dziewczyny bo nie masz kutasa zapomniałeś ? ogólnie to nie srasz bo dżentelmeni nie srają i nie mówisz do kumpli z którymi nie pijesz piwa jak bardzo chce Ci się lać albo srać bo to tak bardzo nie kulturalnie mówić o takich sprawach publicznie, nie bekasz publicznie przez przypadek, nie pierdzisz pod prysznicem/w wannie jak każdy normalny człowiek a na pytanie "smakuje Ci kochanie?" nie odpowiadasz bo po pierwsze nie wypada a po drugie bo kurwa nie masz dziewczyny która by Ci gotowała a i na koniec pytanie.. skoro tego wszystkiego nie robisz to kim ty kurwa wgl jesteś .. pajacu.

TYLKO SADISTIC
Zgłoś
tabaraba 2013-11-17, 18:08 21
Berghest napisał/a:

jesli to według Ciebie nie jest zyciowe to w takim razie nie masz kutasa którego nie walisz bo go nie masz, pewnie jesteś człowiekiem z wyższych sfer i mogę założyć się że wgl nie pierdzisz.. nie masz kolegi który już 7 rok dyma na siłce i na pewno nie chciałbyś mieć takiego wysportowanego ciała jak on pff no kurwa bo jesteś leniem. Na pewno też nie ruchasz swojej dziewczyny bo nie masz kutasa zapomniałeś ? ogólnie to nie srasz bo dżentelmeni nie srają i nie mówisz do kumpli z którymi nie pijesz piwa jak bardzo chce Ci się lać albo srać bo to tak bardzo nie kulturalnie mówić o takich sprawach publicznie, nie bekasz publicznie przez przypadek, nie pierdzisz pod prysznicem/w wannie jak każdy normalny człowiek a na pytanie "smakuje Ci kochanie?" nie odpowiadasz bo po pierwsze nie wypada a po drugie bo kurwa nie masz dziewczyny która by Ci gotowała a i na koniec pytanie.. skoro tego wszystkiego nie robisz to kim ty kurwa wgl jesteś .. pajacu.

odpowiadam:

Zgłoś
t................1 2013-11-17, 18:08 2
kaktuz napisał/a:

chetnie przygarne pierwszego warna...
Zgłoś
k................z 2013-11-17, 18:11 10
nie jestem z ''wyższych sfer'' natomiast rodzice mnie wychowywali a nie chowali. kultura powinna byc nie tylko na pokaz albo ją masz albo nie
Zgłoś
606 2013-11-17, 18:14 1
"Co by było gdyby...MĘŻCZYŹNI MÓWILI CO MYŚLĄ"

A jaki kurwa oni mają związek z mężczyznami? Dają dupy, no ale nie mężczyznom przecież.

internetowi wojownicy napierdalają na sadolu na lewactwo zapominając, że właścicielem jest lewak, który trzepie na nich siano. tyle wygrać.
Zgłoś
logimw 2013-11-17, 18:25 8
To są męskie sekrety! Tego się nie zdradza! Usuńcie filmik z sieci! kurwa
Zgłoś
nidmord 2013-11-17, 18:30 10
tej żenady nie da się oglądać, serio to się komuś podoba?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów