📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzieci ku swojej uciesze do szkoły nie pojadą.
No ale co za kurwa na trzecim pasie bez oznaczeń robi? Trzeci pas jest od zapierdalania
kurwa, znów autobus? czyżby Polska znów zapoczątkowała nową modę?
Tej kurwie bezmyślnej jeżdżącej ciężarówką lewym pasem od razu powinno się kappę zajebać albo dożywocie jak za zabójstwo bo inaczej się te parchy nie nauczą. Zresztą w ogóle ciężarówki powinny mieć zakaz wjazdu na lewy skrajny.
wiem ze to nie roboty drogowe ale wystarczylo 200 m wczesniej postawic pacholek drogowy, elo dla kumatych
blokern napisał/a:
wiem ze to nie roboty drogowe ale wystarczylo 200 m wczesniej postawic pacholek drogowy, elo dla kumatych
albo sprawdzić wzrok kierowcy przed wydaniem prawojazdy
Halman parchu.
Świetne materiały wrzucasz ale ta chujnia z podkładem to jakieś przegięcie.
Przez pierwsze dwie sekundy już się cieszyłem, że nie muszę wyciszać playera....
Świetne materiały wrzucasz ale ta chujnia z podkładem to jakieś przegięcie.
Przez pierwsze dwie sekundy już się cieszyłem, że nie muszę wyciszać playera....
NafazowanyKoleś napisał/a:
Tej kurwie bezmyślnej jeżdżącej ciężarówką lewym pasem od razu powinno się kappę zajebać albo dożywocie jak za zabójstwo bo inaczej się te parchy nie nauczą. Zresztą w ogóle ciężarówki powinny mieć zakaz wjazdu na lewy skrajny.
Obejrzyj to jeszcze raz, ciężarówka była spowalniana / prowadzona przez radiowóz. Wypadek na konto bagiety powinien być zaliczony.
To pojazd specjalny, zabezpieczający policję, z poduszką. Jako ciekawostkę dodam, że wypełnienie to np. tektura.... w formie plastra miodu. Co tam się działo nie wiemy.
Jak są nagłe zdarzenia to od czegoś się zaczyna. Być może dojeżdżał ten sprzęt i miał tam np. rozstawić znaki.
Jak są nagłe zdarzenia to od czegoś się zaczyna. Być może dojeżdżał ten sprzęt i miał tam np. rozstawić znaki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów