📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
@up
Masz polskie napisy.
Swoją drogą jakby taki do mnie podszedł i tak mi powiedział ,że mu brakuje paru złotych do imprezy takim ,takim językiem, to bym mu na bank dał. Nawet jakby był najebany - pomimo ,że mam zasadę ,że nigdy najebanemu nie dam ani 1 grosza jak żebrze.
Masz polskie napisy.
Swoją drogą jakby taki do mnie podszedł i tak mi powiedział ,że mu brakuje paru złotych do imprezy takim ,takim językiem, to bym mu na bank dał. Nawet jakby był najebany - pomimo ,że mam zasadę ,że nigdy najebanemu nie dam ani 1 grosza jak żebrze.
Ja wyznaję inna zasadę - nigdy nie noszę drobnych w portfelu
A jak rzuciłem fajki to nawet ogniem nie mam poratować
aaaaaa bogactwo część główna skurwysyny!!! aaaaa kuhwa szatan
Dobrze, że moja dziewczyna tak o nic nie prosi bo chyba bym ją przykuł w kuchni do umywalki
nie mówię po kacapsku.... i mówić nie będę
Piwko za napisy bo filmik już parę razy widziałem Dopiero teraz wiem o co chodzi hehe
Velture napisał/a:
Skoro masz zasadę i się jej nie trzyamsz, to chuja masz, a nie zasady.@up
Masz polskie napisy.
Jak nie pracowałem to dawałem, teraz pracuje i mi szkoda, za 3zł wolałbym sobie piwo kupić albo dziewczynie, a i chuj mnie obchodzi że `nie mam serca`
ZRYJ_GRUZ_CYGANIE_ napisał/a:
Ja wyznaję inna zasadę - nigdy nie noszę drobnych w portfelu
Dokładnie to! Ja nawet lubię się zapytać "a można kartą?" .
Bla bla bla pierdu pierdu... o czym on pierdoli?! A w sumie - kogo obchodzi jakiś rusek niemota...
przecież to najebany Adamek po walce ze Szpilką.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów