Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten pierwszy nie miał szans zareagować choć mógł zachować bezpieczny dystans od pojazdu na pasie z przodu. A krytyka dotyczy tych 3 pozostałych. Może jakby ich 10 wykurwiło to byś przyznał że coś jest z nimi nie tak ?
Z kim nie tak? Jazda motocyklem rządzi się trochę innymi prawami (nie mylić z przepisami) niż jazda samochodem. Więc nie dziwi mnie, że się wszyscy wpierdolili.
A coś nie tak było z kierowcą samochodu, który spowodował ten wypadek.
Z kim nie tak? Jazda motocyklem rządzi się trochę innymi prawami (nie mylić z przepisami) niż jazda samochodem. Więc nie dziwi mnie, że się wszyscy wpierdolili.
A coś nie tak było z kierowcą samochodu, który spowodował ten wypadek.
Mądrze piszesz na początku - dlatego jadąc motorem zostawiasz większy margines bezpieczeństwa - na błędy innych, mokry asfalt, piasek itp. Pierwszy faktycznie miał pecha, ale 3 kolejne walące rytmicznie w auto po kraksie to przegięcie. Jechali obok siebie i trzymali się za rączki ?!
Lubie takich pajaców jak ty. Droga hamowania motocykla jest 'ciut' większa niż samochodu, szczególnie kiedy dostajesz samochodem z boku - ciężko tego uniknąć
Jakby motocykliści jeździli 40km/h tak żeby być gotowymi na każdą nieprzewidzianą ewentualność, to darłbyś japę że za wolno, że zagrożenie i żeby się przenieśli na ścieżki rowerowe. Na rowery pewnie też kurwisz. Jakby się przesiedli do samochodów, to byś marudził że korki i dlaczego nikt na motocyklu nie jeździ.
Debilowi nigdy nie dogodzisz...
Czyli są podwójnymi debilami. Nie dość że nie wyhamowali, to jeszcze z premedytacją jechali z taką prędkością żeby nie wyhamować.! To jest już szczyt szczytów!
pewnie że nie ich wina, że zapie**alali jak debile i nie wyhamowali, to wina wszystkich ale nie ich. Zapie**alaja jeden za drugim nie trzymaja odległości i wciskają sie z prawej strony ale to nie ich wina przecież. Osobówka która nagrywała udało się jej wyhamować dlaczego? to jego też wina jest gdybygo tam nie było motop*zdeczki uciekły by w prawo przecież. Po co ja to piszę to i tak nic nie da ^^
pewnie że nie ich wina, że zapierdalali jak debile i nie wyhamowali, to wina wszystkich ale nie ich. Zapierdalaja jeden za drugim nie trzymaja odległości i wciskają sie z prawej strony ale to nie ich wina przecież. Osobówka która nagrywała udało się jej wyhamować dlaczego? to jego też wina jest gdybygo tam nie było motopizdeczki uciekły by w prawo przecież. Po co ja to piszę to i tak nic nie da ^^
Może niekoniecznie wina tego pierwszego, bo pas był wolny a tu nagle pojawia się samochód. Pozostałych jak najbardziej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów