📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nr 1 to pewno pieniądze.
Kto wziął czarnego jako prowadzącego? To chyba jakieś tanie rozrywki obozowe dla niewolników
Zwykle filmik w którym gra dwóch czarnych i niezbyt rozgarnięta blondi kończy się nieco inaczej.
Kurwa w Polskiej familiadzie nie ma nawet takich hardkorów.
Kto zrobi gifa z reakcją czarnego na odpowiedź tej głupiej pizdy i napisem thug life
Kto zrobi gifa z reakcją czarnego na odpowiedź tej głupiej pizdy i napisem thug life
Spokojnie ludzie... Czytałem, że kilka właśnie takich tekstów jest specjalnie ustawianych dla show... Co tam się z lekka potwierdziło w jednej części, kiedy pokazali ze w jednej rodzinie byl aktor (poczatki kariery, a własciwie jego drogi tak samo jak w ich "rozmowach w toku"). Nie wierze tym amerykanskim produkcja
wezcie kurwa, raz bylo fajne, ale ile razy mozna ogladac zdziwionego pod scenariusz murzyna z miną nr5 - zawsze tą samą, i debili przescigajacych sie w robieniu z siebie jeszcze wiekszych debili... rowniez pod scenariusz...
no ale coz, jak juz zwyklem mawiac - jaki popyt taka podaz
no ale coz, jak juz zwyklem mawiac - jaki popyt taka podaz
@LordAndrzej
Smutne że dla wirtualnych piwek piszesz takie smutne pierdolenie dla poklasku,ale ten czarny prowadzący na tym portalu cieszy się sporym uznaniem, między innymi dla tego że POTRAFI prowadzić program w zabawny sposób a nie zmęczyć widownie jak nasz suchy prowadzący Strasburger....
Smutne że dla wirtualnych piwek piszesz takie smutne pierdolenie dla poklasku,ale ten czarny prowadzący na tym portalu cieszy się sporym uznaniem, między innymi dla tego że POTRAFI prowadzić program w zabawny sposób a nie zmęczyć widownie jak nasz suchy prowadzący Strasburger....
Co ona powiedziała i co to znaczy i dlaczego to jest śmieszne?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów