Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
Amerykański naukowiec prof. Mark Regnerus, który niedawno wykazał w swoich badaniach, że dzieci z tradycyjnych rodzin są znacznie szczęśliwsze i zdrowsze niż te wychowane przez pary jednopłciowe, stał się obiektem ataków ze strony środowisk homoseksualnych.

dla ciekawskich:

wpolityce.pl/polityka/140087-co-grozi-dzieciom-wychowanym-przez-homose...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W................. 2015-07-03, 6:13
@up Tzw. "zmiana pokoleniowa".
Zgłoś
pakozi 2015-07-03, 7:22
Amerykańscy naukowcy odkryli... No kurwa jak w starych dowcipach.

1nsecure napisał/a:

Ja widzę sporo pedałów się tutaj bulwersuje

Fakt.
Zgłoś
Gammatronix 2015-07-03, 7:59 1
Pedały wchodzą na forum gdzie z pedałów się śmieją.. to tak jakby murzyn wszedł do domu KKK i tam rzucał swoimi prawami...
Zgłoś
m................0 2015-07-03, 8:38
Po prostu stwierdził oczywistą oczywistość, coś w stylu "woda służy do picia".
Zgłoś
gleba1994 2015-07-03, 8:53
Ameryki to ten naukowiec nie odkrył...
Zgłoś
B................L 2015-07-03, 9:38 2
No tak, lepiej gnić w domu dziecka
Zgłoś
D................e 2015-07-03, 9:50
A ja podrzucę coś dla prawdziwych sadoli*:

youtube.com/watch?v=8HRD35WGvgs
youtube.com/watch?v=68mmF1SVnFo

Powyższe tak po prostacku....

A poniższe...
to temat dla gentlemanów: książka z początków XX wieku- Polski kodeks honorowy- proszę spojrzeć na Rozdział 1 Art 8 pkt 4.... Pisze tam wyraźnie, że pedał wyłączony jest ze społeczności ludzi honorowych (nie może dawać i żądać satysfakcji honorowej czyt. nie może być gentlemanem) i proszę spójrzcie w jak "szacownym" gronie jest on tam wymieniany....

A kurwa wszyscy co za tolerancją są to kurwa najgorsze ścierwo jest. Sram na was cwele zajebani, krypto sodomici spoconą pytą na dwie dziury jebani w mordy Wam pluje.
Zgłoś
Camel_06 2015-07-03, 11:30 3
Pisałem to już pod innym tematem, ale napiszę znowu - pary homo nie powinny mieć prawa do adopcji. Pomińmy już chujowe wzorce wpajane w podświadomość, gnębienie poza domem i resztę, bo te argumenty można negować. Ale nie można nie brać pod uwagę tego, że pary homo będą dostawały prawo adopcyjne jak leci, z przymknięciem oka na procedury i warunki, bo w przeciwnym razie rozpętają piekło pod tytułem 'dyskryminacja! mamy prawo!' z poparciem swoich tęczowych instytucji i jeszcze pewnie feministek. A normalne, kochające się małżeństwa adoptować nie mogą, bo są biedni i mieszkają na 37 metrach.
Zgłoś
voidinfinity 2015-07-03, 11:39 1
Sebiksy - nie rzucajcie się tak, bo niebawem wakacje się kończą i trzeba będzie wrócić do budy

B00mba0018 napisał/a:

Czytam komenty od góry i tak se myśle czy to jeszcze sadol?

Co to kurwa za użytkownicy?

"Se" nie myśl za dużo młody - bo to nie dla ciebie.

Camel_06 napisał/a:

A normalne, kochające się małżeństwa adoptować nie mogą, bo są biedni i mieszkają na 37 metrach.

To niech kurwa się wezmą za siebie. Ktoś im broni lepiej zarabiać?

Już wystarczy, że sebix z karyną mogą sobie bachora zrobić - a potem "wychować go" (czyli nie wychowywać po prostu) na patusa.

DrMenegele napisał/a:

A ja podrzucę coś dla prawdziwych sadoli*

Chyba dla patusów co reprezentują biedę

----

Ogólnie ten temat pokazuje biedę umysłową na sadolu - bo jak wspominałem badania dotyczyły czegoś innego. Jakiś debil napisał na podstawie tego notatkę prasową a kato-prawactwo na sadolu pucuje już małego.

Myli wam się wychowywanie przez homosiów z gender...

Ehhh. Praca u podstaw, wśród takich debili obcować.
Zgłoś
Lordzik92 2015-07-03, 12:37
Ludzie podzielili się na zwolenników i przeciwników tejże ideologii, tylko mało kto zauważył że tak jak w przypadku invitro/aborcji nikogo nie obchodzi los dzieci/płodu, gawiedź zajęta jest decyzją o wyborze jednej lub drugiej strony, nie zauważa jak jest wykorzystywana przez lobby które zarabiają na tej propagandzie olbrzymie pieniądze.
W całej tej zabawie nie chodzi o prawa jednostki, tolerancje etc. to tylko ładne opakowanie dla motłochu, w którym ma wywołać skrajne emocje, a gdy takie zaistnieją, brama do wielomilionowych przekrętów stoi otwarta. Na naszym podwórku wyprowadzono kilkaset tysięcy zł z budżetu przy fleszach kamer i wzroku tłuszczy... Bo czy ktokolwiek zainteresował się jak wyglądał ,,przetarg" naprawy kolorowego badziewia? Większość podjudzana przez media zastanawiała się kogo poprzeć. Po takiej akcji, stworzono x miejsc niepotrzebnej pracy, a wszystko to tłumaczono ,,atakiem" który był do przewidzenia, ze względu na lokalizacje... No ale zamiast rozliczyć sk*rwysynów u władzy, lud kłóci się czy wsadzanie sobie w dupę daje jakieś przywileje czy nie... żałosne.
Tak się robi pieniądze, ,,krew na ulicach" jest najlepszym momentem do działań.
Zgłoś
Nikodem_Szulcc 2015-07-03, 13:03
voidinfinity, Nie poć sie za bardzo pisząc komenty jeśli nie rozumiesz potocznego "se" to taki zamiennik "sobie" Nie jestem na spotkaniu biznesowym ani na żadnym występie i na sadolu moge powiedzieć "Ale se dzisiaj klocka strzeliłem aż śmiechłem" i ludzie iteligentni to zrozumieją i wiedzą o co chodzi. Nie musze tu pisać "Dzisiaj mój układ trawienny wyprodukował kał na tyle zabawny, że użyłem funki zaśmiania się"

Pierdolony miodku, byłeś kiedyś na dworze i gadałeś z jakimiś kumplami?
Zgłoś
voidinfinity 2015-07-03, 13:05
B00mba0018 napisał/a:

Nie jestem na spotkaniu biznesowym ani na żadnym występie

Ani u siebie na wiosce.
Zgłoś
dth 2015-07-03, 17:05
macie: cdn.ca9.uscourts.gov/datastore/general/2012/07/10/12-15388_Amicus_Brie... jak się komuś nudzi to sobie może poczytać, że to badanie w sumie nie badało tego co jest pokazane w wynikach
Zgłoś
P................M 2015-07-03, 19:15 1
BurbonPL napisał/a:

No tak, lepiej gnić w domu dziecka

No pewnie!!! Lepiej gnić w domu dziecka niż patrzeć na 2 tatusiów zapinających się w dupsko!!!
Zgłoś
Wulf 2015-07-03, 23:33 1
@Voidinfinity.
wydajesz się człowiekiem inteligentnym i posiadającym pewne argumenty popierające Twoje tezy, tylko zniechęcasz do dyskusji tymi niepotrzebnymi wycieczkami osobistymi i inwektywami...szkoda.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem