18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Co ja zrobiłem!?
s................5 • 2012-03-13, 19:15
Pamiętacie ''złamałem piszczel"?
Filmik jest mojego autorstwa,wygrzebałem go dopiero dzisiaj mimo że minęło ponad 7lat

Zgłoś
ytagor 2012-03-14, 0:00 3
semen225 napisał/a:

Teraz mam 19.. kto nie wierzy może sprawdzić na youtube

"Harmonica Hohner Golden Melody G | Gra na harmonijce Barka.. "

Cytat:

Keep on harpplaying, buddy!! Thank you
Greetings from Switzerland, Roli
harproli 14 godz. temu

Odpowiedź:

@harproli co takiego!?
mozesz podeslac linki?
225semen 4 godz. temu

toś się popisał pod swoim harmonijkowym pierdzeniem na yt...
Zgłoś
alanbdf 2012-03-14, 0:11
wowka01 napisał/a:

Masz dwa telewizory w salonie?

a gdzie ty widzisz drugi Tv?
Zgłoś
s................5 2012-03-14, 0:23
ytagor dzieki
to nie to że nie znam tak prostego znaczenia tego co napisał harproli ale wydaje mi się że pisałem to w czasie lekcji,a wiadomo człowiek ledwo co żywy

c.d telewizora to pewnie był taki suchar a chodziło mu o akwarium .. ;]

nie to jednak nie była lekcja,ale na pewno byłem jakiś rozkojarzony
Zgłoś
kamil66 2012-03-14, 7:16
semen225 napisał/a:

ytagor dzieki
to nie to że nie znam tak prostego znaczenia tego co napisał harproli ale wydaje mi się że pisałem to w czasie lekcji,a wiadomo człowiek ledwo co żywy

nie to jednak nie była lekcja,ale na pewno byłem jakiś rozkojarzony

Homer Homera Homerem pogania...
Zgłoś
devhermit 2012-03-14, 8:54
mateo819 napisał/a:

Użytkownicy sadola z pewnością w tym wieku znali fizykę kwantową, potrafili się zachować w każdej sytuacji, byli doktorami medycyny... A tak na prawdę są tylko hejterami bo myślą, że skoro to sadistic to trzeba każdemu naubliżać, gardzić, wytknąć... Polactwo.

semen225 napisał/a:

i nie macie za bardzo co jechać na mnie bo w tym wieku wiele mądrzejsi pewnie nie byliście

nie trzeba być wiele mądrzejszym, wystarczy być odrobinę mniej głupim
jak można do siebie strzelać? xD dobrze (a może źle) że nie strzeliłeś sobie w brzuch, klatę abo czachę
Zgłoś
cannabis7777 2012-03-14, 8:55
ja jak byłem młodszy to narysowałem tarcze na kartce i powiesiłem na ścianie. Nie muszę chyba tłumaczyć co stało się po wystrzale z moim okiem

Jak Ryszard Siwiec płonę byś myślał.
Zgłoś
Gondone 2012-03-14, 9:58
Kurwa, a jak się mówi, że się nie chce dzieci, to babcia płacze, Wałęsowa lamentuje w gazetach...
Chyba z zemsty chcą, żeby się rozmnażać, bo one tylko do wyboru skrobanie miały :/
Zgłoś
konował 2012-03-14, 13:15
Autor jest albo trollem albo prze chujem sam niewiem.
Zgłoś
maniek002 2012-03-14, 19:15
A Matka wie że ćpiesz??
Zgłoś
WhyMe? 2012-03-15, 1:30
Nie ma nic głupszego jak wrzucić filmik własnej produkcji na sadisticka
Zgłoś
Jedras992 2012-03-15, 2:23
Jak to Ty, to gratuluje odwagi... Nie dość, że głupotę odpierdalasz na nim, to jeszcze w samych gaciach...
Zgłoś
s................5 2012-03-15, 7:35
Nie wstydzę się tego jakim byłem debilem )
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów