Filmik jest mojego autorstwa,wygrzebałem go dopiero dzisiaj mimo że minęło ponad 7lat
Filmik jest mojego autorstwa,wygrzebałem go dopiero dzisiaj mimo że minęło ponad 7lat
Teraz mam 19.. kto nie wierzy może sprawdzić na youtube
"Harmonica Hohner Golden Melody G | Gra na harmonijce Barka.. "
Keep on harpplaying, buddy!! Thank you
Greetings from Switzerland, Roli
harproli 14 godz. temu
Odpowiedź:
@harproli co takiego!?
mozesz podeslac linki?
225semen 4 godz. temu
toś się popisał pod swoim harmonijkowym pierdzeniem na yt...
to nie to że nie znam tak prostego znaczenia tego co napisał harproli ale wydaje mi się że pisałem to w czasie lekcji,a wiadomo człowiek ledwo co żywy
c.d telewizora to pewnie był taki suchar a chodziło mu o akwarium .. ;]
nie to jednak nie była lekcja,ale na pewno byłem jakiś rozkojarzony
ytagor dzieki
to nie to że nie znam tak prostego znaczenia tego co napisał harproli ale wydaje mi się że pisałem to w czasie lekcji,a wiadomo człowiek ledwo co żywy
nie to jednak nie była lekcja,ale na pewno byłem jakiś rozkojarzony
Homer Homera Homerem pogania...
Użytkownicy sadola z pewnością w tym wieku znali fizykę kwantową, potrafili się zachować w każdej sytuacji, byli doktorami medycyny... A tak na prawdę są tylko hejterami bo myślą, że skoro to sadistic to trzeba każdemu naubliżać, gardzić, wytknąć... Polactwo.
i nie macie za bardzo co jechać na mnie bo w tym wieku wiele mądrzejsi pewnie nie byliście
nie trzeba być wiele mądrzejszym, wystarczy być odrobinę mniej głupim
jak można do siebie strzelać? xD dobrze (a może źle) że nie strzeliłeś sobie w brzuch, klatę abo czachę