📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podmieni ktoś te kije na miecze świetlne? Uprzejmie proszę
Klasyczny hinduski deathmatch
napierdalają się jak cioty ale jedzenie mają zajebiste. polecam chicken tikka masala.
maksymilian45 napisał/a:
napierdalają się jak cioty ale jedzenie mają zajebiste. polecam chicken tikka masala.
a indyjskie mleko piłeś; sadistic.pl/dlaczego-indyjskie-mleko-ma-taki-wyjatkowy-smak-vt524092.htm ?
maksymilian45 napisał/a:
Wiesz, że tikka masala to angielski wynalazek i w Indiach nawet o nim nie słyszeli?
Ale wracając do filmiku to widzę, że w Indiach kendo to sport narodowy.
Podziwiam wytrzymałość bo ja bym się po jednym ciosie takim kijem zwijał chyba, że to jakieś lekkie patyki, a nie np. leszczynowe
Skad oni biora te kije i dechy, zawsze mnie to zastanawia.
Przydałby się tam monitoring bo kamerzysta pomimo starań nie jest w stanie ogarnąć całej akcji - tyle się kurwa dzieje...
maksymilian45 napisał/a:
To nie jest Indyjska potrawa. To jest potrawa Angielska, Według jednych pochodzi z Glasgow, według innych powstała w Brytyjskich Indiach na bazie murgh makhni.
Jak było dzisiaj nie wiadomo, natomiast wiadomo, że przyrządzano ją głównie pod Brytyjski gust. Przypuszczam, że do samego kurczaka, który w Indyjskim wykonaniu był suchy, dodano sos na bazie masła.
Jedzenie mają takie sobie, ot, papki z cebuli z przyprawami. W większości przypadków oryginalne przepisy wymagają sporo zmian, aby wyszło z tego coś dobrego.
Część ludzi się ekscytuje, bo mało używa przypraw. Charakterystyczne, mocne zioła, wydają się być czymś egzotycznym, tymczasem ludzie nie zdają sobie sprawy, że w dawnych czasach, w Polsce stosowano większość tych i wiele innych przypraw, i to w ilościach wielokrotnie większych niż dzisiaj.
Ba, dzisiaj ludzie myślą, że bigos, był zawsze z kapusty, tymczasem kapustę zaczęła dodawać biedota, która nie miała limonek, a z czasem i mały dostęp do mięsa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów