📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak już było za PiSdzielców i ich buracko-faszystowskich koalicjantów. Teraz POpierdoleńcy ciut ciszej wchodzą klerowi w anus bez wazeliny.
SQT napisał/a:
Ta baba co gada to jest monia ?
nie ta baba to Magda
ma swoj kanal na yt gotuj.skutecznie.tv ......
Wiecie ten gość zrobił kilka niezłych testów, ale bez przesady, niech nie idzie dalej bo nie ma nic ciekawego [intelektualnie] do zaoferowania. Czegoś tak żałosnego nie widziałem dawno. Co wy chcecie od RM i Trwam? Niech sobie mają dewoci swoje radio i telewizję. Jakoś RMF FM i Radio Zet + TVN i TTV i TVN 24 leci sobie na okrągło, prezentując takie gówna [radia - muzycznie, telewizja - filmowo/programowo], że serce się burzy. Nie, gimbaza od zawsze zbuntowana na RM.
To jest najgorsze co,może być Gdyby ja bym był jurorem w tym czymś to kazał bym mu wypieprzać.
Tak z ciekawości oglądał ktoś z sadola TV Trwam czy słuchał Radia Maryja?
A co do samego filmiku to dość słaby, liczyłem na coś bardziej przemyślanego.
A co do samego filmiku to dość słaby, liczyłem na coś bardziej przemyślanego.
Jestem ateistą ale w pewnych kwestiach popieram Radio Maryja i mi ono imponuje. Są to chyba jedyne wolne media głoszące jakiś odmienny punkt widzenia od całej reszty np. byli przeciwnikami Unii Europejskiej od chwili pomysłu wstąpienia do niej, nazywają obecny rząd okupacyjnym oraz otwarcie mówią o interesach żydowskich w państwie Polskim. Organizują protesty przeciwko rządom Tuska. Przez to non stop trwa na nie nagonka przez wszystkie inne media. Sęk w tym że skupiono się tylko na jego odbiorcach i tworzeniu opinii o nich jako psychicznych a nigdy nie przytacza się treści jakie są tam głoszone. To wystarczyło, żeby wielu ludzi miało zdanie o TVTrwam nawet nigdy go nie oglądając.
Plecionkarz napisał/a:
Jestem ateistą ale w pewnych kwestiach popieram Radio Maryja i mi ono imponuje. Są to chyba jedyne wolne media głoszące jakiś odmienny punkt widzenia od całej reszty np. byli przeciwnikami Unii Europejskiej od chwili pomysłu wstąpienia do niej, nazywają obecny rząd okupacyjnym oraz otwarcie mówią o interesach żydowskich w państwie Polskim. Organizują protesty przeciwko rządom Tuska. Przez to non stop trwa na nie nagonka przez wszystkie inne media. Sęk w tym że skupiono się tylko na jego odbiorcach i tworzeniu opinii o nich jako psychicznych a nigdy nie przytacza się treści jakie są tam głoszone. To wystarczyło, żeby wielu ludzi miało zdanie o TVTrwam nawet nigdy go nie oglądając.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów