📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W kazdym cywilizowanym kraju powinno sie placic ludziom za napierdalanie ciapatych.
Od początku wiedziałem, że pedzie kiedyś przejmą tą stronę..
Jebany ciapuch oszukiwał od pierwszego ciosu, niby zbił piątkę i odrazu przykurwił z sierpa :/ ale na szczęście karma to suka i dostał za swoje
Jebać brudasów!!
Jebać brudasów!!
pewnie po walce białego pozbawili głowy w imię alaka wszystkiego po tych kurwach można się spodziewać
Tranquillum napisał/a:
Od początku wiedziałem, że pedzie kiedyś przejmą tą stronę..
Jakie kurwa pedzie? O czym Ty pierdolisz. Toż to prawdziwie sadolowy materiał. Nie dość, że walczą na gołe pięści to jeszcze walczą dobrze. Dodatkowo biały napierdala ciapatego. Dwa piwka bym za to dał jakby było można.
Barnellini napisał/a:
Jakie kurwa pedzie? O czym Ty pierdolisz. Toż to prawdziwie sadolowy materiał. Nie dość, że walczą na gołe pięści to jeszcze walczą dobrze. Dodatkowo biały napierdala ciapatego. Dwa piwka bym za to dał jakby było można.
Jeśli wolisz oglądać napierdalanie ciapatego zamiast patrzeć na gołe cycki to nie mam dla Ciebie dobrych wiadomości.
Czytałeś jakąś książkę ? - Nie ... ,To po co ci głowa ? , Jem niom.
Druga runda gdzie?
xXx5226 napisał/a:
Jeśli wolisz oglądać napie**alanie ciapatego zamiast patrzeć na gołe cycki to nie mam dla Ciebie dobrych wiadomości.
Nie samymi cyckami człowiek żyje.
EdmundKemper napisał/a:
Nie samymi cyckami człowiek żyje.
Najwidoczniej koledze testosteron tak wypierdolilo, ze wszelkie funkcje zyciowe moga mu zastapic cycki.
ktoś zna jaka leci na koncu nuta ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów