18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Co jest w mojej torebce
H................g • 2012-05-03, 11:13
Głupiutka kopia pewnej amerykańskiej nastolatki Ale nie jeden by ją rżnął aż wióry by leciały

@Up dzięki stary za przypomnienie jak się ona zwie, bo za cholerę nie mogłem sobie przypomnieć.
Zgłoś
WEEED 2012-05-03, 11:31 22
Butterfly = latajace masło haha padłem
Zgłoś
FkUNoob 2012-05-03, 11:39 23
co to tu kurwa robi !
Zgłoś
nemiroff 2012-05-03, 11:53 1
chyba tylko ty byś ją rżnął bo jest kurefsko słaba.
Zgłoś
wodzwioski 2012-05-03, 12:00 14
Taka fajna dupa, a taka kurwa głupia
Zgłoś
Salomon69 2012-05-03, 12:01
To jest bez wątpienia "czarny filmik"
Zgłoś
M................n 2012-05-03, 12:20 12
@wodzwioski przecież to jest parodia geniuszu...
Zgłoś
decode21 2012-05-03, 12:28 10
Niby parodia, a i tak wydaje się inteligentniejsza niż córka naszego wodza Tuska.
Zgłoś
Hesbollah 2012-05-03, 15:39 3
Co chcesz od Tuska baranie?
To jest parodia, ona ma poczucie humoru, a poza tym jest ładna, dziękuję, dobranoc.

Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Zgłoś
H................g 2012-05-03, 16:54 6
"Up, ale Ty kurwa szybko chodzisz spać. Mama kazała?
Zgłoś
tom1700 2012-05-03, 17:51
Jak się jej kanał nazywał?

edit: Posta zostawiam, zbluzgajcie mnie, bo nie obejrzałem do końca i zadałem durne pytanie.
Zgłoś
evilmatt 2012-05-03, 17:52
Może i by rżnął, ale najpierw trzeba zakneblować

Si vis pacem para bellum
Zgłoś
Ulver 2012-05-03, 17:57 35
ona parodiuje Boxy ... ale co jak co boxy niszczy system i poprawia humor i ruchał bym
Zgłoś
wodzwioski 2012-05-03, 17:58 2
MrPain napisał/a:

@wodzwioski przecież to jest parodia geniuszu...

Ja pierdolę.. A czy to zmienia fakt, że robi z siebie idiotkę?
Zgłoś
b................c 2012-05-03, 18:00
Puknęła ją piątka widzów ? taka młoda a tak sie rucha...co to za czasy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów