Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Co kobieta myśli?
BongMan • 2013-12-17, 23:14
- A ty jesteś w stanie stwierdzić, ot tak, co kobieta myśli?
- Na początek muszę się z nią przespać...
- A potem?
- A potem gówno mnie obchodzi, co ona myśli...

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Tomikchomik1 2013-12-18, 0:28 2
Bong już tak nisko upadłeś, że z basha przepisujesz?

http://bash.org.pl/392659/
Zgłoś
BongMan 2013-12-18, 10:17
Nie widziałem tego na bashu, nie wchodzę na to gówno od paru lat, bo połowa stamtąd była na JM, a druga połowa to "humor" informatyków.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Pater patriae 2013-12-18, 15:03 7
Tomikchomik1 napisał/a:

Bong już tak nisko upadłeś, że z basha przepisujesz?

http://bash.org.pl/392659/

Kurwa kolejny, ile razy trzeba pisać, że nie wszyscy wchodzą na bashe, srashe i inne gówna, więc jak ktoś to widział gdzie indziej niech to zachowa dla siebie, a nie pierdoli pod każdym tematem, że kradziony...

Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Zgłoś
Bociekk 2013-12-18, 16:05
Świetny dowcip.
Ostatnio uśmiałem się tak jak kroiłem chleb.
Tak trzymaj!
Zgłoś
_Optimus_ 2013-12-18, 16:06
Pater patriae napisał/a:

Kurwa kolejny, ile razy trzeba pisać, że nie wszyscy wchodzą na bashe, srashe i inne gówna, więc jak ktoś to widział gdzie indziej niech to zachowa dla siebie, a nie pierdoli pod każdym tematem, że kradziony...

Nie wyrywaj się tak. Podobnie jak ciebie nie obchodzi, że to z basha tak samo nikogo nie obchodzi twoja wielka obrona kopiowania gówna z bylekąd. Rozumiem, że ostatnio sporo piwek dostawały takie komentarze, ale czas temu zaprzestać. Nie przestaną kopiować tu dziadostwa i nie przestaną pisać,że zajebane skądś tam więc calm down i śmiej się jeśli cię kawał bawi.
Zgłoś
adix55 2013-12-18, 16:23
BongMan jak zawsze jedzie po bandzie...
Zgłoś
Reginald911 2013-12-18, 16:43
Znając twoja legendarną wręcz przeszłość BongManie to kobiet zapewne miałeś ze sto a ruchaleś 70
Zgłoś
Plecionkarz 2013-12-18, 20:01
uśmiałem się jak żydzi w 1939
Zgłoś
lukman07 2013-12-19, 11:56
Bong Jestem twoim fanem!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów