📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To ta sama klientka co przez 5 minut napierdalała o kobietach z bractwa rycerskiego? Pamieta ktoś ten filmik?
facet pokazuje co ma w torebce he he
Przed podłączeniem komus do mieszkania internetu powinni robic psychotesty...
to jest cos takiego jak pumatka?
Nosz kurwa ludzie naprawdę nie ma nic bardziej sadystycznego , niedługo będą wstawki jebanych pedałów w kobiecych ciuszkach i toną samoopalacza tak jak to jest na wiocha.pl
Perfum z Biedrąąki hahaha nie moge !
Przynajmniej ma odwage sie pokazać, a nie jak większość z was, siedzie przygarbiona przed kompem, i ślini się, na kawałek cycka.
do surowych rodziców z nią!!!!!!!!!!!!!
Łoj we. Niwea draj kumfort .
Dziewczyna cwana. Kupila nivea 24h i garnier 48h uzywa ich razem i 72h bez przykrego zapachu:D
szczotka z łyżką, bardzo fajna sprawa, mozna sobie wlosy uczesac, buta zalozyc, obiad zjesc
Dziewczyna cwana. Kupila nivea 24h i garnier 48h uzywa ich razem i 72h bez przykrego zapachu:D
szczotka z łyżką, bardzo fajna sprawa, mozna sobie wlosy uczesac, buta zalozyc, obiad zjesc
skoro chodzi z nią tylko do kościoła to na huj jej tyle hujostw w tym??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów