📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
co to do cholery za moda teraz na te wszystkie vblogi czy jak to się badziewie zwie... kiedyś było prościej. w wolnej chwili idzie się na piwo a nie nagrywa takie herezje...
Na wstępie "noszę ją raz w tygodniu do kościoła" mnie rozjebało
To już chyba jakaś nowa choroba psychiczna, że zjeby odrzucone przez społeczeństwo nagrywają się i wrzucają do sieci. Wydaje mi się, że jak to nie ma swojej nazwy, w ciągu najbliższych kilku lat ktoś to zdiagnozuje, opisze i będzie leczył.
Brzydka, na pewno nie Polka, a więc Niemka, tych pięknych kobiet z kraju Piwoszy nie da się zrozumieć, chyba że najebiemy się w trupa to mooooże coś by było
I cóż chyba też ma tatusia co trzyma ją w piwnicy i wypuszcza w niedzielę do kościółka co by nie było podejrzeń że tatuś coś jej robi ;]
A więc niech się gówniara cieszy chociaż z Torebki i tony balastu w niej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów