📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aż mi się przykro zrobiło
wychujała nas i nie pokazała jak ta cała jej torebka wygląda, niby taka pobożna a oszustka!
Przestańcie, dziewczyna się stara, specjalnie mejkap zrobiła, widzieliście ten błyszczyk na ustach?
Tylko się tak zastanawiam po co jej dwa antyperspiranty. Jedna pacha jej się poci w 24h, a druga wytrzymuje aż 48? Szminka jedna do górnych, druga do dolnych warg. Ta truskawkowa trochę barwi na czerwona, wie dziewczyna co robi szacun.
Tylko się tak zastanawiam po co jej dwa antyperspiranty. Jedna pacha jej się poci w 24h, a druga wytrzymuje aż 48? Szminka jedna do górnych, druga do dolnych warg. Ta truskawkowa trochę barwi na czerwona, wie dziewczyna co robi szacun.
daje piwo, bo miałem taką samą książeczke do bierzmowania
a gdzie świeczka od chrztu?
jak powiedziala, ze ksiazka to nic specjalnego to oczekiwalem zajebistego wibratora pisze te slowa w 46 sekundzie filmu i cicho na to dalej licze.
dobra dwa antyperspiranty i "perfum" cos o niej mowi.
dobra dwa antyperspiranty i "perfum" cos o niej mowi.
"Raz na tydzień do kościoła"
Lans musi być. Jak to na wsi, odjebać się do kościoła, żeby sąsiedzi nie gadali. A tatuś może poloneza odpali na niedziele.
"Pachnie bardzo ładnie" Szkoda, że nie nam nie pokazała jak bardzo jest ładny...
Lans musi być. Jak to na wsi, odjebać się do kościoła, żeby sąsiedzi nie gadali. A tatuś może poloneza odpali na niedziele.
"Pachnie bardzo ładnie" Szkoda, że nie nam nie pokazała jak bardzo jest ładny...
Zapomniała wyjąć glocka
kurwa, oglądam to i nie wierzę, że to oglądam..............,, kumfort,,
Po takim wstępie w 1:10 myślałem, że to woda święcona
Ta dupa miała więcej filmików na yt w tym klimacie, ale niestety usunęła kanał. Nie udźwignęła popularności. I trzeba przyznać, że tylko ona mogła zrobić filmik pt. Moja torebka, bez pokazania torebki. Oklaski!
Potwierdzam...zawsze w torebce noszę książeczkę do bierzmowania i pismo święte
Po chuj jej te kulki analne, i tyle lubrykantów ? ;//
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów