18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Co kryje w sobie paczka ?
fantazja • 2013-05-13, 16:10
Większość zna to uczucie gdy przychodzi nam rozpakować przesyłkę z przedmiotem zakupiony na np. allegro. Jeszcze lepiej gdy paczka jest tak zapakowana aby przesyłany przedmiot się nie uszkodził.
Tu emocje i akcja od 0:01
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
skinskin 2013-05-13, 18:36
Speedballwtf piękny pająk! naprawde nigdy takiego nie widziałam, wart duzych pieniedzy
Zgłoś
gryzly123 2013-05-13, 18:40
w sam raz żeby podłożyć sąsiadce pod łóżko
Zgłoś
lordmegatron 2013-05-13, 18:43
@Donka Jak już tak je*iesz to nakręć i pokaż

Przy okazji, takiego zakończenia to się akurat nie spodziewałem
Zgłoś
h................3 2013-05-13, 18:44
to jest zywe stworzenie!!! typa ktory tak spakowal pajaka zatlukbym golymi rekami! walilbym po ryju az by przestal oddychac!!!!!!! sa specjalne paczki do wysylki zywych zwierzat!!! 2 zl go zbaw2ilo ciula!
Zgłoś
boro666 2013-05-13, 18:50 1
po obejrzeniu całości nie mogłem się powstrzymać by bo tych morderczych 9 minutach nie dać ci piwa za tą trzymającą w napięciu muzykę w tle
Zgłoś
qtacz 2013-05-13, 18:52
Czego oni kurwa słuchaja w tle ?

btw. wypowie sie jakiś ekspert jak ten pajączek przetrwał z taką małą iloscia powietrza?
Zgłoś
borisklinga 2013-05-13, 18:54 3
bo to był pajonk z napedem atomowym
Zgłoś
MadDave 2013-05-13, 18:56 17
@hepster3 uspokój się i przeczytaj co napisał @Zarentha. Pająkowi coś takiego nie zaszkodzi chyba że na zewnątrz jest ok 30 stopni, widocznie było chłodno więc sprzedawca postanowił trochę bardziej opatulić tropikalnego pajączka.
Swoją drogą takie nagrywanie procesu otwierania paczek z żywymi zwierzętami to czasem jedyny dowód jeśli np pajączek przyjedzie do nas martwy albo uszkodzony. Sam raz jedyny i ostatni zamawiałem pająki przez neta, z 2 sztuk jedna była martwa z pękniętym odwłokiem- zabrakło właśnie tego jednego przysłowiowego kawałka papierowego ręcznika. Pan listonosz stwierdził że w paczce jest chyba powietrze i po tym jak zobaczyłem obite pudełko domyśliłem się jak zostało przewiezione...
Teraz jak zamawiam pająki,skorpiony czy inne paskudy sam się po nie fatyguje bo przynajmniej mam pewność że dotrą do mnie żywe a ja przez 2 czy 3 noce spokojnie śpię spokojnie wiedząc że zwierzaki za ok 600zł nie obijają się jak kartofle.
Zgłoś
Casperro 2013-05-13, 19:21
Mnie tylko zastanawia jak on oddychał przez 923934834 warstw taśmy...(?)
Zgłoś
Patrysio 2013-05-13, 19:57 5
"I jakim cudem on przeżył bez powietrza?"

to sa male skurwysyny
Zgłoś
19kristofer95 2013-05-13, 21:40
Myślałem, że zdechł
Zgłoś
slam 2013-05-13, 22:04
@MadDave

jak można spać spokojnie mając koło siebie jakieś skurwiałe robaczyska?
Zgłoś
R................i 2013-05-13, 22:04
Pająk nie ma płuc tylko płucotchawki. Oddycha przez odwłok. Im mniej ma tlenu tym rusza się wolniej lub w ogóle się nie rusza. Widzicie, że jest ocipiały i nie spierdala zaraz po wyjęciu. W bardzo małym pojemniku wytrzyma spokojnie te kilka dni. Najmniejsze można wpakować nawet do słomki i pozawijać jak wyżej. Gorzej z niską temperaturą ale od tego są 'miliony warstw'.
Zgłoś
Takeru19 2013-05-13, 22:25 3
Zgłoś
oozyxak0o 2013-05-13, 22:50
Zróbcie zbiorczy na te pająki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem