📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
messmaker napisał/a:
No, kurwa, to się teraz zacznie wieczna dyskusja czy istnieją:
Do listy trzeba jeszcze dodać 15-letnie dziewice
Whiltierna@
Dorzuć jeszcze do tego Jezusa i tadam, przestępstwo gotowe
Dorzuć jeszcze do tego Jezusa i tadam, przestępstwo gotowe
"kto to jest komunista? Ktoś kto czytał Marksa.
Kto to jest antykomunista? Ktoś, kto zrozumiał Marksa". - Reegan
Sam jestem ateistą, ale czytałem Biblię, bo jakbym nie czytał, to byłoby śmieszne, jakbym się wypowiadał o wierze. Nie da się powiedzieć nic konstruktywnego bez tego.
A zamiast się napinać tutaj czemu nie jesteście w pracy/szkole/na uczelni? Sam mam dziś zajęcia od 14 do 16, a reszta? Hmm
Kto to jest antykomunista? Ktoś, kto zrozumiał Marksa". - Reegan
Sam jestem ateistą, ale czytałem Biblię, bo jakbym nie czytał, to byłoby śmieszne, jakbym się wypowiadał o wierze. Nie da się powiedzieć nic konstruktywnego bez tego.
A zamiast się napinać tutaj czemu nie jesteście w pracy/szkole/na uczelni? Sam mam dziś zajęcia od 14 do 16, a reszta? Hmm
Magik2501 napisał/a:
" Zaprawdę, jak obsuwająca się góra pęka, a skała przesuwa się ze swego miejsca, Jak woda drąży kamienie, a ulewa spłukuje glebę, tak Ty wniwecz obracasz nadzieję człowieka. Bierzesz na zawsze nad nim górę- i odchodzi; zmieniasz jego oblicze- i odprawiasz go."
Poprosiłam o odpowiedź dla Ciebie. Trafna w 100%.
Magik2501 napisał/a:
A zamiast się napinać tutaj czemu nie jesteście w pracy/szkole/na uczelni?
a kto powiedział że nie jesteśmy? ja np siedzę w robocie teraz tada!!
noi miała być kupa śmiechu z obrazka, a jak zwykle rozpętała się burza tym razem odnośnie religii... no czad !
Oszkurfa i jeszcze będzie rozkmina speców od prawa.
foad69 napisał/a:
Oszkurfa i jeszcze będzie rozkmina speców od prawa.
Raczej jak to w Polsce przystało od lewa...
... pisać.
jakoś tym dzisiejszym żartom z religii zwyczajnie brak polotu. kiedyś było lepiej.
messmaker napisał/a:
No, kurwa, to się teraz zacznie wieczna dyskusja czy istnieją:
- dziadki w chmurach
- różowe słonie
- przyjaciele po drugiej stronie lustra
- jednorożce
sadistic.pl/hell-women-vt34148.htm?highlight=r%F3g
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów