📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak jest się dałnem i nie rozumie co napisane w Biblii to mozna to tak interpetować
zajebiste
Janus92 napisał/a:
Na przykład "Za prawde powiadam Wam". Co to kurwa ma być?
niektóre hebrajskie wyrażenia są nieprzetłumaczalne. Słowo to pasuje najlepiej do wersji oryginalnej. Jeśli bardzo Cię interesuje, jakie słowa zostały z ten sposób przetłumaczone, to zapytam znajomego, bo niestety nie pamiętam.
~tip.top - na pewno nie rozumiem wszystkiego, ale myślę, że większość. A jeśli czegoś nie rozumiem, a mnie to ciekawi, to zwracam się z pytaniem do świętojebliwego kolegi, on czyta w kościele, więc zna to lepiej ode mnie - zwykłego ateisty.
zajebisty wykres przedstawiający istotę religii
Taaa, nie ma to jak forumowi ateiści, którzy boją się przyznać mamie, że są ateistami. Pewnie Biblii nie mieli w rękach a ich rozumy są na tyle ograniczone, by brać ją dosłownie, ba, ponadto myśleć, że Bóg to istota (albo dziadek w chmurkach) i z tego powodu nie wierzyć w niego i śmiać się z wierzących... Gz, proszę państwa.
koksiq napisał/a:
Widać że to dzieło jakiegoś debilnego ateisty.
Widać że to post jakiegoś ...
... cóż nie będę się wyrażał.
Humorystyczny obrazek, całkiem uroczo trafny do tego i jak zwykle pospolite ruszenie katonapinaczy. Wyjebcie wszyscy konto, zalogujcie się tutaj dyskusje.katolik.pl/ , lepiej dla wszystkich.
"forumowi ateiści, którzy boją się przyznać mamie, że są ateistami"
"forumowi ateiści, którzy boją się przyznać mamie, że są ateistami"
No, kurwa, to się teraz zacznie wieczna dyskusja czy istnieją:
- jednorożce
- gobliny
- dziadki w chmurach
- przyjaciele po drugiej stronie lustra
- niebo
- piekło
- ufo
- zombie
- biali murzyni
- uczciwi politycy
- inteligentne kobiety
- różowe słonie
messmaker napisał/a:
No, kurwa, to się teraz zacznie wieczna dyskusja czy istnieją:
- biali murzyni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów