taka tam perełka z lat 90 zero zmartwień,problemów...świadomości
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Tool - Sober po czym wnosisz że Keenan jest po LSD? za komentarz piwa brak
chujowy wokal, zajebisty instrumental
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
W 2006 roku piosenkarz został sklasyfikowany na 21. miejscu listy 100 najlepszych wokalistów wszech czasów według Hit Parader[1]. Z kolei w 2009 roku został sklasyfikowany na 31. miejscu listy 50 najlepszych heavymetalowych frontmanów wszech czasów według Roadrunner Records[2].
Za komentarz ...Dolan ... stahp
Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
ludzie jarający się maynardem mają zawsze w sobie coś dziwnego. zawsze!
Nie LSD, tylko heroina. Nie od dziś wiadomo, że był od niej uzależniony, ale udało mu się ją pokonać.
Czepiacie się wokalisty, bo jest ekscentryczny, a głos ma zajebisty, za Tool piwo musi być.
na czymkolwiek by nie był, to i tak daje rade śpiewać. i robi to dobrze, więc ten komentarz jest co najmniej debilny, bo przy zniesionej świadomości to co najwyżej mógłby w gacie najebać.
sober
sober
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów