📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czemu oni w tych filmach jakies chujowe modły z rytmem wybijanym na klapku musza robic?
Do łapania to nikogo a za chwilę cały tłum, nie mówię, że to bezpieczne, ale taki tłum spokojnie łapie ludzi skaczących z podestów na koncertach
up
bo większość była zajęta nagrywaniem filmiku
bo większość była zajęta nagrywaniem filmiku
jaki to musi być poziom spierdolenie społecznego żeby takim upadłym człowiekiem od razu szarpać?
I takich lekarzy oraz sanitariuszy z Bliskiego Wschodu nam potrzeba. Zapraszam na pontonach!
To pewnie było tak:
Chłopak z biedoty zakochał się w indyjskiej księżniczce. Rodzice nie pozwalali im się spotykać, zatem chłopak (dajmy na to: Abhijay) postanowił, że i tak się do ukochanej dostanie.
Jedyna droga wiodła przez kabel od Internetu - zatem wykorzystał łącze.
Niestety jego ręce, które dotychczas służyły wyłącznie do ugniatania kupy oraz żebrania, nie były w stanie do utrzymać.
Mimo nomen omen, chłopiec przegrał ze swoimi słabościami: miłością do niedostępnych dup oraz słabymi łapkami.
Uczcijmy go w zaduszki sekundą ciszy...
Chłopak z biedoty zakochał się w indyjskiej księżniczce. Rodzice nie pozwalali im się spotykać, zatem chłopak (dajmy na to: Abhijay) postanowił, że i tak się do ukochanej dostanie.
Jedyna droga wiodła przez kabel od Internetu - zatem wykorzystał łącze.
Niestety jego ręce, które dotychczas służyły wyłącznie do ugniatania kupy oraz żebrania, nie były w stanie do utrzymać.
Mimo nomen omen, chłopiec przegrał ze swoimi słabościami: miłością do niedostępnych dup oraz słabymi łapkami.
Uczcijmy go w zaduszki sekundą ciszy...
Up
fakt, dzisiaj Dzień Zaduszny
dziwne bo spodziewałem się na Sadolu odciętych głów w dyni, wraz z pozdrowieniami od meksykanów,
a tu taki chuj
włączam tvn a tu dalej Tusk piedoli i kodersi z tęczowymi
fakt, dzisiaj Dzień Zaduszny
dziwne bo spodziewałem się na Sadolu odciętych głów w dyni, wraz z pozdrowieniami od meksykanów,
a tu taki chuj
włączam tvn a tu dalej Tusk piedoli i kodersi z tęczowymi
Kolega prosi o tytul piosenki!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów